De Kraaien - Simplon

De Kraaien

Za 2 December 2023
Waar: Grote zaal Open: 20:00 uur Aanvang: 20:45 uur Ticket: €17,- Genre: Hip hop / Pop
Koop tickets
Links

De Kraaien zijn terug! De legendarische Haagse gemaskerde hiphop sensatie De Kraaien dendert al jarenlang met het overweldigende succes op zak van ‘Ik Vind Je Lekker’ door Nederland, België en daarbuiten. De Underground Superstars staan bekend om hun unieke sound en eigenzinnige taalkunst en brengen snoeiharde, vuige beats met ruige teksten waarvan je soms niet weet of ze het nou menen of dat je in de zeik genomen wordt.

Bernd Gansebev en zijn crew verrassen je keer op keer met keiharde maar uber frisse tracks. Harde beats en natuurlijk eigenwijze rauwe Haags teksten behoren tot de vaste ingrediënten van de urban underground formatie. Met de hits ‘Ik Vind Je Lekker’ en ‘Pechvogel’ zette De Kraaien zich op de kaart. De hit ‘1 Team’, samen met hard-style dj Outsiders geeft maar weer eens aan dat De Kraaien niet bang zijn om verschillende stijlen beet te pakken.

Na de succesvolle collab releases met Haagse DJ’s: Charly Lownoise (Pony-Remix) en DJ Outsiders (1 Team en Huichelaar) is het nu weer tijd voor een eigen album. Dit album brengt het nieuwe geluid van Bernd Gansebev en superproducer Niels Zuiderhoek waarop ook artiesten zoals Emmaly Brown, Botje, Hans Glock, Mastah Mic e.a. te horen zullen zijn. Rookbommen, insane visuals, live musici, artist features, strippers of paaldanseressen. Het blijft elke show nog steeds een verrassing wat ze meebrengen. Maar één ding is zeker, De Kraaien garandeert chaos van een hoog niveau en stilstaan is geen optie.