De 3de Helft Tour - Simplon

Albino Sports presents
De 3de Helft Tour

Brunzyn + Appie Mussa & more

Za 14 Oktober 2023
Waar: Bovenzaal Open: 19:00 uur Aanvang: 19:30 uur Ticket: €16,- Genre: Hiphop
uitverkocht
Links

Albino Sports presenteert met trots De 3e Helft Tour! De play-offs van de rapgame, waarbij deze talenten zich van hun beste kant laten zien. In deze speciale avonden vol met harde muziek en humor garanderen wij dat je de avond van je leven gaat hebben! 

Brunzyn is het grote Vlaardingse talent. De jongen die zich ‘de allerdomste tatta’ noemt is, na zijn soloprojecten en ‘Albino Sports vol. 1’ met Joost, op pad om de Eredivisie van de rapgame te bereiken. Met blazende beats en relativerende teksten onderscheidt Brunzyn zich van de rest en laat hij zien waarom hij the next best is! Brunzyn! 

Op social media kan je niet meer om Appie Mussa heen. Hij is een ster op Tiktok met honderdduizenden volgers (@apsonarmy) en is naast je telefoonscherm ook al op de televisie te zien. Zeker tijd voor zijn eigen comedy show, waaraan hij aan de hand van zijn aanstekelijke humor en een beetje muziek de zaal op zijn kop zal zetten. Quality comedy! 

Bokoedro is de vreemde vogel in het nest. De Schiedammer is al jaren bezig met zich onderscheiden door middel van vernieuwende en futuristische sounds die mensen meebrengen naar 2035. Verwacht een energieke perfomance die je verder brengt dan de tijd! 

De drie heren zullen worden bijgestaan door Albino Sports signee Chri$tophe uit Roermond. Dit aanstormende talent heeft de stem van een engel met een zachte G. Tevens kun je elke show wat leuke vrienden uit de buurt verwachten. Zoals Naud Verboeket van het kledingmerk TEARS. Hij zal de merch verzorgen! Maar de beste verwachtingen zijn GÉÉN verwachtingen. 

PS: Albino Sports is geen label. Het is een familie. Zij proberen independent de cultuur gaande te houden. Kom en support hun op hun missie. LOVE!!!

Tickets zijn vanaf woensdag 28 juni om 10.00 verkrijgbaar.