De Cultuur + pharfetch’d - Simplon

De Cultuur + pharfetch’d

Simplon UP

Do 29 Maart 2018
Waar: Kleine zaal Open: 20:30 - 23:30 uur Aanvang: 21:30 uur Ticket: €3,- Deur: €3,- Genre: Funky Hiphop
Voorverkoopinfo: Prijzen incl. service kosten
Links

De chique maar toch rebelse bedoeling De Cultuur komt een spetterende show geven met een eigen en frisse sound. Overal waar de bandleden komen doen ze inspiratie op om elementen te implementeren in hun muziek en kunst, maar ze zijn voornamelijk geïnspireerd door oud Amsterdam en Parijs. 

De Cultuur’s ‘Rebelliously Luxurious style’ en hun slogan ‘Alles wat we doen is puur’ ondersteunt hun geloof dat je alles kan bereiken wat je wilt, en dat je hier vooral voor moet gaan.  Ze proberen deze boodschap over te brengen met hun muziek dat is geïnspireerd op 70s en 80s basslines, vocals en soul chords. Verder bevat hun muziek een lekkere 90s vibe met beats en groovy teksten in combinatie met hedendaagse hiphop. De Cultuur is zeker een band waar je nog veel van gaat horen! 

Dit is pharfetch’d, hij kliedert veel en maakt dingen. Over zelfgebouwde hiphop beats geeft hij soms een ritmische kreet om wat meer van zichzelf te laten horen. Naast experimentele hiphop wordt hij ook geïnspireerd door andere genres die worden gereflecteerd in een meervoud aan alter ego’s: knoface en moffel zonder pier. Als onderdeel van Broodkast heeft hij onlangs meegewerkt aan de eerste collectieve mixtape. Ook heeft hij solo releases op zijn naam zoals de EP ‘days end dreams’, Momenteel is hij druk bezig met een nieuw project wat binnenkort het daglicht zal zien en waarvan we de 29e een grote lepel mogen voorproeven. Slaapkamerproducing op zijn best.