Dazzled Sticks - Simplon

Dazzled Sticks

+ Roelie Vuitton

Za 13 Februari 2016
Waar: Grote zaal Open: 20:00 - 22:30 uur Aanvang: 20:30 uur Ticket: €12,50 Deur: €13,50 Genre: Hiphop
Koop tickets
Links

Het is een opvallende samenwerking te noemen, rapper Sticks (Great Minds, Opgezwolle) en Tjeerd Bomhof (Voicst, Dazzled Kid) zijn in het verleden muzikaal totaal verschillend van elkaar bezig geweest. Toch is daar dit jaar opeens een unieke samenwerking tussen de twee muzikanten ontstaan onder de naam Dazzled Sticks.

Sticks en Tjeerd Bomhof leren elkaar niet bepaald onder de beste omstandigheden kennen. Voor een begrafenis van een bekende uit de muziekindustrie spelen ze voor het eerst samen een nummer. Zoiets bijzonders schept gelijk een band en de twee duiken samen de studio in. Vele nummers worden opgenomen en nu is daar opeens het album ‘Dazzled Sticks’. Wat we kunnen verwachten is nog aardig geheim. Het duo deed voorheen slechts een paar shows, waaronder op De Beschaving en Into The Great Wide Open. Samen gaan ze nu voor hun allereerste clubtour, dat belooft bij voorbaat al een bijzondere avond in Simplon te worden!

Support komt van de Groningse rapper/zanger Roelie Vuitton. Hij maakt liedjes met raakvlakken tussen electropop en rap. Creatief als hij is komen bij hem kunst en muziek samen. Je kent hem van zijn werk met onder andere Kraantje Pappie en Lucky Fonz III. In 2016 komt zijn album ‘Elke Dag Apekooi’ uit.