David Benjamin - Simplon

David Benjamin

+ Lisa van Nes

Vr 1 Juni 2018
Waar: Kleine zaal Open: 20:00 - 23:00 uur Aanvang: 20:30 uur Ticket: €9,- Genre: Singer / Songwriter
Voorverkoopinfo: Prijzen incl. €1,- servicekosten
uitverkocht
Links

Dit concert is volledig uitverkocht, er is geen deurverkoop.

Met zijn stemgeluid doet singer-songwriter David Benjamin uit Den Haag menig mens denken aan Jack Johnson, maar laat hij ook duidelijk invloeden van Coldplay en John Mayer horen. Zijn beeldende songteksten worden omlijst met sterke melodielijnen, en dat levert oprechte popsongs op. Verwacht een mooie avond met emotioneel rakende muziek en teksten!

David Benjamin is begonnen als artiest in de funkpopband The Relish, maar inmiddels speelt hij al enige tijd solo. Hij heeft het podium gedeeld als voorprogramma van Go Back To The Zoo en tourde meerdere malen mee met Chef’Special. Misschien heb je David ook wel gezien in de finale van De Beste Singer-Songwriter in 2015. De eerste twee singles die David uitbracht werden meteen een grote hit en meer dan 10 miljoen keer gestreamd. Met het nummer ‘Crazy’ met DJ-Producer Lost Frequencies had David zijn eerste radiohit. Binnenkort wordt zijn nieuwste EP uitgebracht en komt hij met dit nieuwe materiaal op zak langs Simplon!

De singer-songwriter uit Eindhoven Lisa van Nes is als een warm bad om in thuis te komen. Met een glimlach of een grimas vertelt ze je de eigen wijsjes uit haar hoofd, schudt ze groovy deuntjes uit haar vingers en tokkelt ze een magische flow waar je ziel het liefst op mee wil deinen. Muziek die doet denken aan een mix van Fink, Selah Sue en Alain Clark. Puur en speels, eerlijk, rauw en soulful.