Das EFX - Simplon

Homebase presents:
Das EFX

+ Skedel

Zo 23 Februari 2020
Waar: Grote zaal Open: 20:00 - 23:00 uur Aanvang: 20:30 uur Ticket: €19,- Deur: €21,- Genre: Hiphop
Koop tickets
Links

Het begon met fans die Homebase berichten stuurden dat ze deze legendes moesten boeken, tijdje later kwamen de geruchten dat ze geboekt waren en nu kunnen we dit bevestigen. Das EFX komt naar Groningen om het weekend af te sluiten!

Krayzy Drayz en Skoob zijn sinds ’88 een gouden duo dat een paar jaar later erg populair werd door de ‘stream of consciousness’, dat toen een van de meest invloedrijke lyrische stijlen van de hiphop werd. Rond die tijd sloten ze zich ook aan bij EPMD’s Hit Squad. Hun stijl is ongeëvenaard en gekopieerd door velen. Mis deze avond niet want dit optreden wordt gegarandeerd kwaliteit, no diggedy!

De support van deze avond komt van Skedel net voor de release van zijn eerste album. Verwacht een diversiteit aan stijlen met een donker rauwe, eerlijke saus. Als een van de leden van NO ORDER omschrijft hij zijn stijl als spiegelschrift, iets dat je zeker gaat herkennen zodra hij Simplon in beweging brengt!

Niemand minder dan Deejay Irie staat ook klaar om met zijn eclectische stijl en wereldberoemde scratchkunsten de avond één onvergetelijk geheel te maken.