Darlyn - Simplon

Darlyn

Vr 25 Maart 2022
Waar: Bovenzaal Open: 20:00 uur Aanvang: 20:45 uur Ticket: €11,- Genre: Indie Pop
Koop tickets
Links

Radio2 had in 2016 het nummer ‘Stepping Stone’ van de band Darlyn al als topsong genoteerd en sindsdien is het alleen nog maar beter gegaan met de band. Naast Radio2 is ook 3FM fan, de nummers ‘Show You The Right Way’ en ‘Fuel The Fire’ waren veelvuldig te horen!

Zangeres Diwa Meijman heeft een dijk van een stem die perfect past bij de zeer gevarieerde sound van de band. Beïnvloed door de hedendaagse pop, indie, folk en de platen uit de jaren 60 en 70 van hun ouders maakt Darlyn een veelzijdige band. Met een nieuwe drummer ging de band in 2018 beginnen aan het nieuwe album. Ze doken een voormalig psychiatrisch ziekenhuis in waar ze een aantal nummers konden opnemen en de rest van de nummers werden in de befaamde Wisseloord Studios opgenomen. Een leuke verrassing is het nummer ‘Was It A Dream’, dat is namelijk het eerste nummer waarin ze elektronische beats gebruiken. Genoeg receptuur voor een vet concert!


Dit concert is vanwege het coronavirus verplaatst van 27 maart 2020, naar 17 oktober 2020, 30 april 2021 en is nu verplaatst naar 25 maart 2022. Reeds gekochte kaarten blijven geldig.

Simplon volgt de richtlijnen van het RIVM. Klik hier voor meer informatie over het coronavirus in relatie tot onze evenementen.