Danique - Simplon

Danique

+ Sleeq

Za 11 Mei 2024
Waar: Grote zaal Open: 20:00 uur Aanvang: 20:45 uur Ticket: €15,- Genre: Pop
Koop tickets
Links

Muziek zit er al sinds jongs af aan bij haar ingegoten: Danique groeide op met een grote liefde voor muziek. De popzangeres met uniek stemgeluid, die voluit Danique Robijns heeft, heeft een duidelijke visie en streeft ernaar een boodschap over te brengen die resoneert met haar fans en hen steun biedt. Ze is niet alleen zangeres, maar ook een getalenteerde songwriter die al haar eigen muziek schrijft. Haar onvoorwaardelijke passie voor muziek, authenticiteit en oprechtheid maken Danique tot een talent om in de gaten te houden!

In korte tijd heeft Danique een boel mijlpalen weten te behalen. Haar nummer ‘Papa Mama’ ging viraal en bereikte nummer 40 in de Spotify Top 50 met bijna 7(!) miljoen streams. Daarnaast werd haar talent ook erkend bij de Dutch Creativity Awards, waar ze maar liefst zes prijzen won met haar nummer ‘Later Als Ik Groot Ben’ voor de mega succesvolle Mis Niks-campagne van Interpolis. Danique ging die avond naar huis met de prijs voor de categorie Beste Muziek.

Nu is de artiest getekend bij Top Notch, en haar eerste single bij dat label, ‘Veilig’, belooft al veel! Tijd om haar te komen aanschouwen tijdens haar voorjaarstour, waarbij ze ook Simplon aandoet!

Support is er van girlband Sleeq. Jazz, Mimi, Xanne en Roula deden in 2018 onder de naam REMIX mee aan het Junior Songfestival. Tegenwoordig performen ze niet alleen onder een nieuwe naam, maar ook laten ze een volledig nieuw geluid horen met singles als ‘Lakens’ en ‘Nightshift’.