Daniel Cane & The Rebellion - Simplon

Daniel Cane & The Rebellion

+ Sascha Elisah

Vr 14 Oktober 2016
Waar: Kleine zaal Open: 20:00 - 22:30 uur Aanvang: 20:45 uur Ticket: €9,- Deur: €10,- Genre: Pop
Koop tickets
Links

Met zijn eigen ‘Rebellion’ brengt Daniel Cane liefdesliedjes met een rauw randje in de stijl van Damien Rice en Ed Sheeran. Ze gaan over gebroken harten en het verliezen maar ook het terugvinden van de liefde. Daniel Cane & The Rebellion begon als uitlaatklep van singer-songwriter Rico Neeter en is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige hechte band.

Veel mensen bereiken, veel liedjes schrijven en heel veel spelen, dat is het uitgangspunt van Daniel Cane & The Rebellion. In 2015 speelde de band maar liefst 163 keer door het hele land, waaronder 43 shows tijdens de Popronde. Dan blijf je als band zeker niet onopgemerkt en voorprogramma’s werden dan ook later verzorgd van De Dijk, Kim Churchill en Danny Vera. Na al deze drukte zijn de heren nu met behulp van een succesvolle crowdfunding campagne aan de slag met hun debuutalbum, waar we deze avond vast en zeker veel van gaan horen.

Support komt deze avond van Sascha Elisah. Deze singer-songwriter ligt flink op koers om de wereld te veroveren met haar wonderschone popliedjes. Prachtig stemgeluid – inclusief karakteristiek country randje – floreert over subtiel gitaarspel. Inmiddels beschikt Sascha over een vrachtlading aan podiumervaring. Van Eurosonic Noorderslag tot aan het intieme Amsterdam Woods Festival.