Geannuleerd: CZARFACE - Simplon

Geannuleerd: CZARFACE

Inspectah Deck + 7L & Esoteric

Do 14 Mei 2020
Waar: Grote zaal Open: 20:00 - 23:00 uur Aanvang: 20:30 uur Ticket: €23,50 Deur: €25,50 Genre: Hiphop
Links

We zijn er lang meebezig geweest, maar het is helaas niet gelukt om een vervangende datum te vinden voor het concert van CZARFACE. Ontzettend jammer natuurlijk!

De gekochte kaarten zullen zo spoedig mogelijk worden geretourneerd. Kaartkopers hebben hierover per e-mail bericht gehad en/of kunnen hun gegevens mailen naar tickets@simplon.nl.


Na GZA haalt Homebase wederom een lid van Wu-Tang Clan naar het hoge noorden. Deze keer in de vorm van de supergroep CZARFACE, bestaande uit Inspectah Deck en het underground/indie duo 7L & Esoteric.

CZARFACE is de naam van hun mascotte en muzikale muse, deze fictieve superheld is geboren uit hun voorliefde voor comics en alles wat met popculture te maken heeft. In 2013 brachten ze hun debuutalbum uit, met als enige doel: iets maken wat mensen willen luisteren. Het album wat vol stond met referenties naar popculture, werd meteen goed ontvangen en leidde tot unieke projecten zoals een samenwerking met Marvel comics tot het uitbrengen van audioboeken. Zes jaar later kunnen de heren al zeven albums op hun cv zetten, waaronder twee heuse crossovers: ‘CZARFACE meets Metal Face’ (2018) met rapper MF DOOM en ‘CZARFACE meets Ghostface’ (2019) met Ghostface Killah.

Dit zal de eerste keer zijn dat dit trio naar Europa komt voor een reeks shows en 14 mei zijn ze bij ons, dus wees er snel bij!