CunninLynguists - Simplon

Homebase presents:
CunninLynguists

+ Sadistik

Do 12 April 2018
Waar: Grote zaal Open: 20:00 - 23:00 uur Aanvang: 20:30 uur Ticket: €18,- Deur: €20,- Genre: Hiphop
Voorverkoopinfo: Prijzen incl. servicekosten
Koop tickets
Links

Ze worden in één adem muzikaal vergeleken met UGK en Atmosphere. Het excentrieke trio van CunninLynguists heeft weinig introductie nodig. Het is gewoon één van de vetste groepen uit het zuiden van de States. Niet alleen deelden ze podia met Kanye West en Aesop Rock, maar maakten ze ook een track met internationale superster CeeLo Green. Hiernaast werkten ze ook nog samen met hiphop-legende Macklemore, en dit allemaal nog voordat de mannen écht doorbraken in de scene.

Ondersteund door vuige beats, quality rhymes en een dreunende 808, brengen de ‘Lynguists de echte zuidelijke hip-hop. Onlangs brachten ze nog hun nieuwe album ‘Rose Azura Njano’ uit. Een vervolg op hun imposante discografie. Ze bewijzen na al die tijd nog steeds fresh te zijn. Een tour kon natuurlijk niet uitblijven. Er worden slechts twee shows gedaan in Nederland en Simplon is hier één van. Wil jij dit meemaken? Pak dan je kans!

De gehele tour gaat de uit Los Angeles afkomstige rapper Sadistik mee op reis als supportact. Voorheen was deze independent rapper niet zo vaak te zien in Nederland, dus we zijn ook zeer verheugd op zijn komst naar ons podium! Sadistik grossiert in intellectuele en gecompliceerde rhyming styles en bracht zijn vierde full length album ‘Altars’ uit in 2017.