Verplaatst: Cry & Wally A$M - Simplon

Verplaatst: Cry & Wally A$M

Voor Niks Komt De Zon Op Tour

Za 11 April 2020
Waar: Bovenzaal Open: 20:00 - 22:30 uur Aanvang: 20:45 uur Ticket: €10,- Deur: €10,- Genre: Hiphop
Links
Vanwege het coronavirus gaat het dubbelconcert van Cry en Wally A$M op zaterdag 11 april helaas niet door. We komen zo snel mogelijk met een vervangende datum.


Los van elkaar sloopten de jonge rappers Cry en Wally A$M al festivals als WOO HAH!, Zwarte Cross en Down The Rabbit Hole. Ze gingen ook op tour met hun maatjes Bokoesam, Jacin Trill, Leafs en Donnie. Nu bundelen deze twee opkomende talenten hun krachten voor een gezamenlijk album en daar hoort natuurlijk een tour bij!

De Rotterdamse rapper Cry weet met zijn natuurlijke charisma en energie elk soort publiek met zich mee te krijgen. Zijn muziek is een sterke uiting van zichzelf en zijn eigen karakter komt hierin goed naar voren; enthousiast en alles behalve bescheiden. Hij heeft het afgelopen jaar zijn naam gevestigd dankzij zijn ‘Domste van de Landt’ project en tunes als ‘DababyTypeBeat’ en ‘Gordel Om’, wat hem meer dan acht miljoen streams opleverde.

De 19-jarige Oualid ‘Wally’ Oussar begon aan zijn muzikale carrière met zijn crew A$M (Agga $treet Music). In 2017 bracht hij zelf onder de naam Wally A$M de ‘Road To DBV’ EP uit, gevolgd door het album ‘Days Before Vrijheid’ in hetzelfde jaar. Productief en talentvol dus. Dit bleef niet onopgemerkt en sinds 2018 is hij dan ook getekend bij Noah’s Ark, waarmee hij releases uitbracht met Bokoesam en Mr. Polska.

Met de single ‘Gordel Om’ zochten Cry en Wally A$M de samenwerking op en dat smaakte naar veel meer. Begin 2020 brengen ze hun album ‘Voor Niks Komt De Zon Op’ uit. Verwacht een speciale show met daarin hun gezamenlijke en solo werk, uiteraard met de aanstekelijke energie die je van ze gewend bent!