Contrast - Simplon

Contrast

Bram Paul + FYZA

Do 19 Januari 2017
Waar: Grote zaal Open: 20:00 - 23:59 uur Aanvang: 20:30 uur Gratis Genre: Dance
gratis
Links

Ooit nagedacht over hoe verschillend de wereld is en was, maar ook zal zijn binnen de muziek? Of hoe men er vroeger als hippies door het leven gingen? Met een te wijde broek, een bloemetjesshirt en veel te lang haar? Of hoe we er over 10 of 20 jaar uit zullen zien? dragen we dan allemaal discolight schoenen, in een te strakke skinny jeans? Kan je dan nog los gaan op die ene te gekke plaat die je een futuristische boombox ingebouwd aan je shirt, waar je de bastonen kan voelen tot in het kleinste haartje op je lichaam?

Contrast is een feest gebaseerd op de verschillen tussen muziek van vroeger, maar ook de muziek van nu, en later. Door twee verschillende DJ’s achter de tafels te zetten, met verschillende stijlen, zoals disco maar ook future house, maar ook in visuele beelden.

Bram Paul is de eerste DJ van de avond. Op al jonge leeftijd werd zijn voorliefde voor housemuziek geboren. Met een grote poster van 2Unlimited boven zijn bed werd al gauw kenbaar dat zijn hartritme niet werd voortgedreven door studieboeken, maar beats per minute. Na een periode van experimenteren is nu de tijd aangebroken waarin Bram Paul zijn muzikale ei is uitgebroken. Een nieuw tijdperk waarin old school disco terugkeert naar ’the present moment’.

Victor Van Der Velden, beter bekend als FYZA, de tweede dj van de avond! Geboren is Oss, Brabant, reisde hij in 2006 naar Israël, voor een uitwisselingsproject, waar hij iemand leerde kennen, die later een inspiratie voor Victor en zijn muziek is gebleken. Toen hij verhuisde naar Groningen, kwam hij in aanraking van de Groninger muziekscene, en begon hij met het produceren van urban beats, een stijl, die in zijn huidige set, nog altijd naar voren komt. Een mix van urban verweven met EDM en future house.

Als laatst, maar zeker niet de minste, hebben we nog een mystery act voor jullie in petto! Wil je weten wie dat is, wees er dan bij 19 januari in Simplon!