Comedy Night - Simplon

Comedy Night

Bas Birker + Arie Koomen + Tom Sligting + Ronald Smink

Wo 12 Oktober 2016
Waar: Grote zaal Open: 19:30 - 21:00 uur Aanvang: 20:30 uur Ticket: €9,- Deur: €11,- Genre: Comedy
uitverkocht
Links

Na een lange tijd heeft Simplon weer een vaste comedyavond! Vanaf oktober vindt er elke twee maanden een Comedy Night plaats waarbij de beste comedians uit Nederland naar Groningen zullen afreizen. De eerste editie heeft een top line-up met Arie Koomen, Bas Birker, Ronald Smink en Tom Sligting.

Bas Birker
De headliner van deze avond is Bas Birker, een stand-up comedian pur sang. In de afgelopen tien jaar speelde hij meer dan 1500 shows in Nederland en België en was hij te zien op o.a. Pukkelpop, Lowlands en het Comedy Casino Festival. Soms als act, soms als MC, maar altijd met een grote dosis energie. Zo nu en dan op het randje, regelmatig improviserend, nooit kwetsend. Met zijn hilarische observaties is hij een waardige headliner van deze comedynight. 

Arie Koomen
De MC op deze Comedy Night is niemand minder dan Arie Koomen, bekend van Arie & Silvester en De Lama’s. De laatste jaren speelde Arie door heel Nederland in comedycafés, theaters en op Lowlands. Arie brengt je in een hilarische maffe wereld, als iemand al in staat is om kiwi’s en schaamlippen te smeden tot een mooi rond verhaal, dan weet je dat je goed zit.

Tom Sligting
Tom Sligting is al jaren een van de vaste headliners van Comedy Café Amsterdam. Hij is een artiest die als geen ander het publiek in zijn act weet te betrekken en blijft elke seconde boeien. Sligting is zeer actueel, energiek en onvermoeibaar. Met zijn eigen stijl, niet echt grof, zoekt hij toch grenzen op. Hij neemt je mee op zijn ontdekkingstocht.

Ronald Smink
Deze Fries woonachtig in Groningen is met zijn comedy volledig out of the box. In combinatie met een lenig lijf en elastieken gezicht komt dat neer op een comedian die je niet snel zal vergeten. Wanneer je meegaat in de absurditeit van deze Fries kom je terecht in een achtbaan waar geen einde aan lijkt te komen. Ronald heeft het Groninger Studenten Cabaret Festival gewonnen, op Lowlands gespeeld en met avondvullende cabaretprogramma’s door Nederland getourd.

Extra informatie:
Beperkt aantal stoelen beschikbaar, wees hiervoor op tijd aanwezig.
Kortingsticket: €7,50 voor studenten (op vertoon van studentenpas aan de deur)