Comedy Night Live - Simplon

Comedy Night Live

Adam Fields

Vr 10 November 2017
Waar: Kleine zaal Open: 19:45 - 20:30 uur Aanvang: 20:30 uur Ticket: €10,- Genre: Comedy
uitverkocht
Links

Dit evenement is volledig uitverkocht, er is geen deurverkoop. Misgegrepen voor tickets? We organiseren 15 november een reguliere editie van de Comedy Night.

Een bijzondere avond staat weer voor de deur! Tijdens deze tweede editie van de Comedy Night Live worden er TV opnames gemaakt. We creëren een platform waarmee talentvolle comedians zich met deze opnames kunnen presenteren aan het grote publiek. Deze keer halen we uit Engeland de Britse comedian Adam Fields!

Deze Londenaar heeft inmiddels al in meer dan 30 landen zijn stand-up comedy show laten zien en een lach op vele gezichten getoverd. Afgelopen jaar alleen al speelde Adam Fields in Berlijn, Kopenhangen, Gothenburg, Brussel, Luxemburg, Budapest en Barcelona! Het is dan ook niet zonder reden dat hij al een aantal Britse top comedians zoals Jack Dee en Russel Howard supporte. Zijn materiaal is zeer divers, van politiek tot de grootste flauwekul en hiermee zoekt hij graag de uitersten van alle relevante discussies en topics op. Deze keer is Groningen aan de beurt, dus op naar Simplon om samen met je metgezellen te genieten van deze bijzondere avond.

Extra informatie:
Beperkte capaciteit, haal hiervoor op tijd tickets in huis.
Kortingsticket voor studenten alleen op vertoon van studentenpas aan de deur.