Comedy Night Live - Simplon

Comedy Night Live

Roel C. Verburg + Ruud Smulders 

Zo 31 Maart 2019
Waar: Kleine zaal Open: 19:45 - 20:30 uur Aanvang: 20:30 uur Ticket: €12,50 Genre: Comedy
Voorverkoopinfo: Prijzen incl. €1,- servicekosten
uitverkocht
Links

Dit evenement is volledig uitverkocht, er is geen deurverkoop. 

Het is alweer tijd voor de vierde editie van Comedy Night Live! Tijdens deze speciale Comedy Night worden er live TV opnames gemaakt. Dit creëert een platform waar talentvolle comedians zich met deze opnames kunnen presenteren aan het grote publiek. Dit keer geven Roel C. Verburg en Ruud Smulders beide een show. Om deze speciale avond bij te wonen is het verstandig om je tickets op tijd in huis te halen wegens de beperkte capaciteit!

Roel C. Verburg
Gewapend met zijn gitaar speelde Roel C. Verburg reeds met groot succes in vele theaters en kroegen, maar ook meerdere malen op De Zwarte Cross en Lowlands. Waar bij de meeste cabaretiers de liedjes altijd een rustpunt in de voorstelling vormen, gaan bij Roel de grappen in hoog tempo door. Roel is op vrijdagochtend te horen op Radio Veronica bij Rinkeldekinkel en op tv was hij te zien bij ‘Kopspijkers’ en ‘Padoem Patssss!’. Ook kun je hem kennen van de Youtube filmpjes ‘Slechtste Rapper Van De Straat’ en ‘Ik Koester Je Oester’

Ruud Smulders
Ruud Smulders moet je meemaken. En dat kan op alle denkbare manieren. Theater, televisie, radio en youtube. Niet privé. Privé wil je Ruud niet meemaken. Dat is voor niemand leuk. Bij al het andere is hij top amusement. Als je dit leest betekent het dat je hem gaat zien. Onverwachts, absurd, persoonlijk en maatschappijkritisch zijn woorden waar Ruud zelf totaal bij afhaakt als hij ze leest. Zijn liedjes zijn niet van hem, dus die draagt hij vanavond niet voor. Dat is maar goed ook, want hij speelt geen instrument. De rol van zijn tegenspeler ‘Odette’ wordt vandaag gespeeld door niemand, want het is een solovoorstelling.

Extra Informatie: 
Kortingsticket voor studenten alleen op vertoon van studentenpas aan de deur.