Comedy Night Live - Simplon

Comedy Night Live

Arie Koomen + Jacob Spoelstra

Do 19 April 2018
Waar: Kleine zaal Open: 19:45 - 20:30 uur Aanvang: 20:30 uur Ticket: €10,- Genre: Comedy
Voorverkoopinfo: Prijzen incl. servicekosten
uitverkocht
Links

Dit evenement is volledig uitverkocht, er is geen deurverkoop. 

Het is weer tijd voor een derde editie van de Comedy Night Live. Tijdens deze speciale Comedy Night worden er live TV opnames gemaakt. Dit creëert een platform waar talentvolle comedians zich met deze opnames kunnen presenteren aan het grote publiek. Dit keer presenteren Arie Koomen en Jacob Spoelstra beide een show. Om deze speciale avond bij te wonen is het verstandig om je tickets op tijd in huis te halen wegens de beperkte capaciteit!

Arie Koomen
Arie Koomen is bekend van Arie & Silvester en De Lama’s. De laatste jaren speelde Arie door heel Nederland in comedycafés, theaters en op Lowlands. Arie brengt je in een hilarische maffe wereld, als iemand al in staat is om kiwi’s en schaamlippen te smeden tot een mooi rond verhaal, dan weet je dat je goed zit.

Jacob Spoelstra 
Een gortdroge Fries met een zeer prettig gevoel voor humor. Hij kan met zijn droge en messcherpe grappen om de kleinste dingen het publiek op z’n kop zetten. Eerder stond Jacob al op Lowlands waar hij het festivalpubliek mocht verrijken met zijn hersenspinsels. Momenteel is de comedian regelmatig te zien in de theatertour van De Grote Improvisatieshow van Tijl Beckand en Ruben van der Meer.

Extra Informatie: 
Kortingsticket voor studenten alleen op vertoon van studentenpas aan de deur.