Comedy Night - Simplon

Comedy Night

Max van den Burg + Reinier Meijer & more

Wo 14 Maart 2018
Waar: Grote zaal Open: 19:45 - 20:30 uur Aanvang: 20:30 uur Ticket: €10,- Deur: €10,- Genre: Comedy
Voorverkoopinfo: Prijzen incl. servicekosten

We zijn weer op volle toeren aan het draaien met de Comedy Nights! In maart komen er weer vier top cabaretiers naar Simplon: Max van den Burg, Reinier Meijer, Mark Waumans en Jasper van der Veen.

Max van den Burg
De headliner van deze avond is Max van den Burg. Hij heeft een originele kijk op het leven en in combinatie met zijn absurdistische brein zorgt hij er voor dat dit een comdian is die je niet snel zult vergeten. Max, is energiek, snel explosief  en eigen in zijn soort. Hij staat bekend om zijn dynamische shows waarbij punten over dagelijkse taferelen in de huidige maatschappij worden besproken.  Momenteel is hij bezig met het schrijven van een nieuwe voorstelling. Wij in Simplon zijn hier erg benieuwd naar!

Reinier Meijer
Een geboren en getogen Amsterdammer, begonnen in April 2006, en tegenwoordig niet meer weg te denken uit de cabaretier wereld, Reinier Meijer heeft een innemende persoonlijkheid en geheel eigen stijl en komt als MC naar Simplon! De laatste jaren is hij een graag geziene comedian in het Comedycafe in Amsterdam. Hij is een MC met veel ervaring, uitzonderlijke improvisatie skills en harde humor. Kortom, een MC die weet hoe je de avond moet neerzetten.

Mark Waumans
Na jarenlang als rapper aan de weg te hebben getimmerd, staat Mark Waumans eind 2012 voor het eerst op het podium om stand-up comedy te proberen. Hij heeft meteen de smaak te pakken. Mark besluit om zijn vertrouwde leventje in Heerhugowaard achter zich te laten en verhuist naar Amsterdam. Met zijn unieke, droge stijl en zijn aparte kijk op de alledaagse dingen valt Mark hier al snel op. Hij stond in de finale van de Culture Comedy Award 2015 en tijdens het Griffioen/Zuidplein Cabaret Festival 2015 won Mark het publieksprijs. Kort hierop is hij aangenomen als één van de vaste comedians door Comedy Cafe Amsterdam.

Jasper van der Veen
Deze comedian met een gouden glimlach en een giftige tong is geboren in Groningen heeft een zeer intelligente blik op het dagelijks leven. Zijn humor is actueel en zeer eigen. In 2011 stapte hij voor het eerst het comedy podium op en in 2012 en 2013 stond hij in de finales van Groninger Studenten Caberet Festival in Amsterdam. Na dit maakt hij sinds 2016 ook deel uit van Comedy Train. Jasper van der Veen is een belofte voor de toekomst.

Extra informatie:
Beperkt aantal stoelen beschikbaar, wees hiervoor op tijd aanwezig.
Kortingsticket voor studenten alleen verkrijgbaar in de voorverkoop en op vertoon van studentenpas aan de deur.