Comedy Night - Simplon

Comedy Night

Martijn Oosterhuis + Ruud Smulders & more

Wo 14 Februari 2018
Waar: Grote zaal Open: 19:45 - 20:30 uur Aanvang: 20:30 uur Ticket: €10,- Genre: Comedy
Voorverkoopinfo: Prijzen incl. servicekosten
uitverkocht

Dit evenement is volledig uitverkocht, er is geen deurverkoop. 

We zijn weer op volle toeren aan het draaien met de Comedy Nights! In februari knallen we in Simplon mooi verder met vier top cabaretiers: Martijn Oosterhuis, Samir FighilHassan el Rahaui en Ruud Smulders.

Martijn Oosterhuis
De headliner van vanavond is Martijn Oosterhuis. Martijn is één van de grondleggers van de Nederlandse stand-up comedy. Hij valt op door zijn materiaal dat direct uit het leven gegrepen is. Hij heeft een zeer hoge grap-dichtheid die er voor zorgt dat zowel een kleine theaterzaal met honderd man als een grote tent met vijfentwintighonderd toeschouwers een ultieme comedy avond beleven.

Samir Fighil
Samir Fighil is een comedian die in een geheel eigen stijl zijn toehoorders keer op keer weet te raken. Zowel als zichzelf of als één van zijn vele typetjes. Met een breed scala aan herkenbare situaties en verfrissende grappen, weet hij de buikspieren van een zeer divers en nog altijd groeiend publiek te trainen.

MC Hassan el Rahaui
Hassan el Rahaui is één van de snelst rijzende sterren binnen de Nederlandse comedy-scene. Wie hem gezien heeft, snapt meteen waarom.  Hassan heeft een berg aan goede grappen over zijn Marokkaanse familie en een sympathieke stijl die meteen de harten van het publiek wint. Dat is ook de reden geweest voor het winnen van  de publieksprijs op het Griffioen/Zuidpleinfestival. Ook mocht hij als Geert Wilders schitteren in de beroemde nep-reclame voor Unox die het internet veroverde.

Ruud Smulders
Ruud Smulders is een acteur, comedian, impro-acteur en fanatieke naaktloper. Deze energieke gek was te zien in de Alpaca`s van BNN/Vara. Daarnaast is hij één van de spelers van De Blonde Jongens en Tim, die in 2014 de publieksprijs wonnen op het Groninger Studenten Cabaret Festival. We zijn in Simplon erg nieuwsgierig naar deze alleskunner! Nu nog hopen dat hij zijn broek aan houdt.

Extra informatie:
Beperkt aantal stoelen beschikbaar, wees hiervoor op tijd aanwezig.
Kortingsticket voor studenten alleen verkrijgbaar in de voorverkoop en op vertoon van studentenpas aan de deur.