Comedy Night - Simplon

Comedy Night

Kristel Zweers + Vincent Geers & more

Wo 13 December 2017
Waar: Grote zaal Open: 19:45 - 20:30 uur Aanvang: 20:30 uur Ticket: €10,- Deur: €11,- Genre: Comedy
Links

We zijn weer op volle toeren aan het draaien met de Comedy Nights! Na onze vorige uitverkochte editie is het weer tijd om vier top cabaretiers te verwelkomen in Simplon: Kristel Zweers, Vincent Geers, Marlon Kicken en Harry Glotzbach.

Kristel Zweers
Kristel Zweers een van de eerste Comédienne’s van Nederland. Deze vrouw heeft een schat aan ervaring, met haar theaterprogramma’s heeft ze alle theaters van Nederland gezien. Ook heeft ze in de beginperiode meegespeeld met de Lama`s. De afgelopen jaren was het rustig rondom Kristel. Ze trad voornamelijk op in het buitenland. Gelukkig is ze vanavond weer in Nederland om ons mee te nemen naar haar brede kijk op de wereld. De humor van Kristel is hard en soms confronterend, maar uiteindelijk aait ze je zachtjes over je bol en zet je met beide benen op de grond.

Vincent Geers
Vincent Geers speelt al meer dan 20 jaar als stand up comedian in binnen- en buitenland.  Hij is een van de vaste spelers van het Comedy café Amsterdam en won in 2007 de jury en de publieksprijs van het Cameretten festival in Rotterdam. Naast dat hij zelf speelt is hij ook regisseur en schrijver voor TV en theater. Zo schreef hij het afgelopen jaar teksten voor o.a. Dino ( RTL5), Het correspondent Dinner met Mark Rutte, Celebrity stand up (Comedy Central), Televizierringgala  (Npo1) en The Roast of Gordon (Comedy Central).

Marlon Kicken
Marlon Kicken, afkomstig uit het prachtige Brabantse Aarle Rixtel, (dat is aan hem te horen) is een comedian die je niet snel zal vergeten. Met zijn lange rasta`s en zijn chille vibe weet hij elke zaal voor zich te winnen. In Brabant is Marlon een bekend fenomeen, met Carnaval crosst hij door Brabant als tonprater. In de theaterwereld maakt hij ook grote stappen! Zo speelt hij momenteel al weer zijn derde avondvullende voorstelling. Marlon Kicken is als de Brabantse nachten, ze komen langzaam op gang, maar als je er midden in zit wil je er nooit meer uit.

Harry Glotzbach
Stap in het comedy universum van Harry Glotzbach en laat je verrassen door zijn  bizar grappige kijk op de wereld om hem heen.  Harry gaat met elke realiteit aan de haal, improviseert er flink op los, maar blijft altijd  geloofwaardig. Een bizar bezoek aan de Action, seksuele frustraties, vooroordelen over het hebben van rood haar, relatieruzies door tandpastadopjes, yoga pogingen, de hilarische pijn van het ouder worden, baantjes waar je je kapot voor schaamt, het komt allemaal aan bod met een flinke saus vileine humor eroverheen.

Extra informatie:
Beperkt aantal stoelen beschikbaar, wees hiervoor op tijd aanwezig.
Kortingsticket voor studenten alleen verkrijgbaar in de voorverkoop en op vertoon van studentenpas aan de deur.