Comedy Night - Simplon

Comedy Night

Roué Verveer + Rayen Panday + Eric van der Woude & more

Wo 15 November 2017
Waar: Grote zaal Open: 19:45 - 20:30 uur Aanvang: 20:30 uur Ticket: €10,- Genre: Comedy
Voorverkoopinfo: Prijzen incl. servicekosten
uitverkocht

Dit evenement is volledig uitverkocht, er is geen deurverkoop. 

We zijn weer op volle toeren aan het draaien met de Comedy Nights! In november komen er weer vier top cabaretiers per vliegtuig naar Simplon: Rayen PandayEric van der WoudeBugra Gedik en Thijs Kemperink.

Als extra toevoeging hebben we deze avond een hele speciale gast. Niemand minder dan Roué Verveer zullen we op ons podium verwelkomen! Roué staat al jaren aan de top van de Nederlandse cabaretwereld en het is een heuse eer dat hij bij ons een try-out gaat geven van zijn nieuwe materiaal. Hij is een graag geziene gast bij vele tv-programma’s en stond al zeven keer in een bomvolle Ziggo Dome met Gabbers.

Rayen Panday
Rayen zijn cabaret carrière begon in Groningen. In 2008 won hij de persoonlijkheidsprijs op het Groninger Studenten Cabaret Festival. Daarna ging het erg hard. De afgelopen jaren heeft hij veel gespeeld in het buitenland. Zijn shows waren te zien op NPO3 en hij speelde op Lowlands. Ook was hij te bewonderen in het BNN programma ‘de Alpacas’. Sinds dit jaar is Rayen ook één van de vaste gezichten van de comedytrain. We zijn daarom blij dat deze talentvolle man de Comedynight als headliner wil afsluiten!

Eric van der Woude
Eric van der Woude is een droogkloot in hart en nieren. In het verleden won hij o.a de juryprijs op de Culture Comedy Award en was hij te zien op RTL The Comedy Factory. Zijn tempo ligt wat lager dan de meeste stand-up comedians, dit stoort geen moment. Het gaat immers om kwaliteit. En een hoge kwaliteit is zeker het belangrijkste show element van stand-up comedian Eric van der Woude. Een comedian om te koesteren!

Bugra Gedik
Bugra is een veelbelovend talent, in 2017 won hij al het Amsterdam Studenten Cabaret Festival. Na deze overwinning is hij ook gevraagd om zich aan te sluiten bij de comedytrain. Daar maakt deze topper in wording momenteel zijn vlieguren. Bugra is opgegroeid in Amsterdam-West tussen Turken en Tokkies. Hierdoor is zijn humor hard en rauw, maar met een filosofisch randje.

Thijs Kemperink
De MC van deze avond is Thijs Kemperink. Een tukker in hart en nieren. Thijs geniet al van een aardige bekendheid in het oosten (Deventer tot aan Winterswijk) Momenteel werkt Thijs aan zijn nieuwe programma ‘Bonje’ en hoopt hier de rest van het land mee te veroveren. De humor van Thijs gaat over de simpele dingen des levens: zijn vrouw, zijn hond, zijn vrienden. Met je hond naar de groenteboer gaan voor twee komkommers. Thijs weet het zo te brengen dat het hilarisch wordt.

Extra informatie:
Beperkt aantal stoelen beschikbaar, wees hiervoor op tijd aanwezig.
Kortingsticket voor studenten alleen verkrijgbaar in de voorverkoop en op vertoon van studentenpas aan de deur.