Comedy Night - Simplon

Comedy Night

Pieter Jouke + Edo Berger & more

Wo 11 Oktober 2017
Waar: Grote zaal Open: 19:45 - 20:30 uur Aanvang: 20:30 uur Ticket: €10,- Deur: €11,- Genre: Comedy
Voorverkoopinfo: Prijzen incl. servicekosten
Links

Na een succesvol eerste seizoen (alle edities waren uitverkocht!) gaan we verder met een nieuwe reeks edities van de Comedy Night. Op woensdag 11 oktober mogen wij weer een plekje bieden aan vier top cabaretiers: Pieter Jouke, Edo Berger, Gerthein Boersma en Dian Lesker.

Pieter Jouke
Een echte duizendpoot die alles aanpakt wat op zijn pad komt. Pieter Jouke schrijft voor Zondag met Lubach, was een van de vaste gasten van Padoemm Patsss en zijn avondvullende voorstellingen waren te zien op VARA HumorTV. Momenteel tourt hij met zijn programma: “Dingen die ik dacht”. Pieter Jouke is snel, absurd, scherp, energiek en onze headliner van de avond.

Edo Berger
De MC vanavond is Edo Berger. Edo is een man die veel ervaring heeft en al lang meedraait in de comedy wereld. Sinds een aantal jaren timmert hij ook internationaal hard aan de weg, zo speelde hij afgelopen jaar meerdere keren in Engeland, Noorwegen en Zweden. Wekelijks is Edo ook te horen op Qmusic met de radiomusical.

Gerthein Boersma
Na hoofdredacteur te zijn geweest van het (N)gamer, het langstlopende Nintendo magazine van de Benelux, was Gerthein toe aan wat anders. Hij richtte zich op stand-up comedy, met veel succes. Zo behaalde hij de finale van The Culture Comedy Award en won hij de Delft Comedy Award. Sinds mei 2017 is Gerthein een van de vaste leden van de Comedytrain. Boersma heeft slimme teksten en maakt onlogische verbindingen logisch. Haaien en Hitler op Discovery Channel, Gerthein weet daar gewoon een kloppend verhaal van te maken.

Dian Liesker
Deze comédienne geboren in Leek heeft al een behoorlijke staat van dienst. Na het behalen van de persoonlijkheidsprijs op het Cameretten festival ging haar carrière in een snelvaart. Zo schreef theaterkrant.nl: Liesker is een innemende performer (…) Los daarvan is het spannend hoe ze durft te spelen met haar lieve-blonde-meisjes voorkomen. Af en toe is ze ongekend grof en dat werkt verfrissend.“ 

Extra informatie:
Beperkt aantal stoelen beschikbaar, wees hiervoor op tijd aanwezig.
Kortingsticket voor studenten alleen verkrijgbaar in de voorverkoop en op vertoon van studentenpas aan de deur.