Comedy Night - Simplon

Comedy Night

Klaas Prins + Tim van het Hul & more

Wo 18 Oktober 2023
Waar: Grote zaal Open: 19:45 uur Aanvang: 20:30 uur Ticket: €18,50 Genre: Comedy
Koop tickets
Links

Comedytunes comedynights want er valt nooit genoeg te lachen!

Een avond genieten van een flink dosis humor, door ontspannen op een stoel te zitten!

Op een Comedytunes Comedy Night zie je altijd drie van de beste comedians van Nederland en een MC die de avond aan elkaar praat. De comedians vertellen in hoog tempo de meest absurde en hilarische verhalen. Je zult merken dat je begin te ontspannen, lachen  en dat  stresshormonen verdwijnen. Door de maffe verhalen van comedians  maak je automatisch endorfine en gelukshormonen aan.  Na een avondje Comedytunes Comedynights  zul je merken dat je weer buiten staat met een fris en energiek gevoel. Met deze avond:

Klaas Prins
Met zijn energieke humor en absurde wendingen verrast Klaas Prins zijn publiek. Hij is ontwapenend, muzikaal en verhalend, maar blijft altijd onvoorspelbaar. Klaas stond in 2016 in de finale van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival en hij won de publieksprijs op het Leeuwarder Cabaret Festival. Verder heeft Klaas aan verschillende televisieprogramma’s gewerkt (First Dates, Beste Kijkers en Ranking the Stars), was hij te zien in Hufterproef (NPO3) en was hij de vaste presentator van Humor TV.

Tim van het Hul
Tim is een comedian met internationale ervaring zo heeft hij gespeeld in London, Berlijn, Stockholm.

Daarnaast is Tim vaak te zien in Comedy Cafe Amsterdam met de The Comedy Embassy. Een Engelse Comedy show wat elke keer weer veel mensen trekt.  Tim is een uitblinker in observatie humor, ga mee met de observaties van Tim. Vanavond is Tim de MC in Simplon met zijn comedy ervaring zitten we geramd voor een goed avondje Comedy.

Steff Balm
Steff heeft er al een hele carrière opzitten als rapper Steff Nultien. Waar hij onder andere samenwerkte met rapper Steen. De laatste jaren heeft Steff een andere afslag genomen en zichzelf ondergedompeld in de Nederlandse comedyscenè. Hierin heeft Steff in een korte tijd een grote indruk gemaakt. Met zijn vaak bizarre maar vooral ook harde humor weet Steff een behoorlijk potje te breken tijdens een Comedynight. Wij in Simplon zijn er klaar voor!

Adam Fields
Adam Fields komt oorspronkelijk uit Londen maar is nu woonachtig in Amsterdam. Adam is een comedian met jarenlange ervaring. Zijn typische Britse humor valt overal goed in theaters op festivals of op bedrijfsevenementen. Bij Adam krijgt iedereen tranen in de ogen van het lachen. Adam speelt door heel Europa van Parijs tot aan Barcelona van London tot aan Oslo, maar zijn vaste comedy-thuishonk blijft altijd nog het Comedy Cafe in Amsterdam.