Comedy Night - Simplon

Comedy Night

Ronald Smink + Roel C Verburg & more

Wo 19 April 2023
Waar: Grote zaal Open: 19:45 uur Aanvang: 20:30 uur Ticket: €13,50 Genre: Comedy
Koop tickets

Wil je een avond genieten van een flinke dosis humor? Op een Comedytunes Comedy Night zie je altijd drie van de beste comedians van Nederland en een MC die de avond aan elkaar praat! De comedians vertellen in hoog tempo de meest absurde en hilarische verhalen. Deze keer bestaat de line-up uit Ronald Smink, Roel C Verburg, Patrick Meijer en Kristel Zweers.

Ronald Smink
Ronald Smink is oprichter van Comedytunes. In 2007 won hij het Groninger Studenten Cabaret Festival met de jury en publieksprijs. De afgelopen jaren speelde hij zijn avondvullende voorstellingen door heel Nederland. Zijn show Out of the box was ook te zien op Videoland en Omrop Fryslan. Daarnaast is Ronald ook vast lid bij het Utrechtse Comedy collectief  het Comedyhuis.  Momenteel speelt hij zijn voorstelling Bei sein ist Mitmachen. Ronald heeft in het comedy-landschap  een zeer eigen en unieke stijl wat hem zeer origineel maakt.  Bevers  en Indianen op  de snelweg, Friese strippers of Gothics bij de voordeur, bij deze  absurde Fries kan je alles verwachten.

Roel C Verburg
Als één van de weinige comedians van Nederland weet Roel C. Verburg stand-up comedy te combineren met muziek. Waar bij de meeste cabaretiers de liedjes vaak een rustpunt vormen, gaan bij Roel de grappen (ook in zijn liedjes) in hoog tempo door. Op de radio was hij wekelijks te gast bij Giel Beelen in de Freaknacht en tegenwoordig speelt hij elke vrijdagochtend een liedje bij Jeroen van Inkel (Rinkeldekinkel) op Radio Veronica. Op TV trad hij o.a. op in Kopspijkers, Comedy Explosion, Tatatataal, Comedyclub Katendrecht.

Patrick Meijer
Patrick Meijer is een geboren tukker en een bevlogen stand-upcomedian. Hij speelt al jaren met plezier en succes door het hele land en met zijn onnavolgbare stijl maakt hij ieder optreden tot een comedyfeestje. Van Zwarte Cross tot huiskameroptreden en van Berlijn tot Londen, overal wordt er om hem gelachen.  Patrick heeft de lach aan zijn kont hangen en is daarom in Utrecht bekroond tot lachburgemeester.  In Utrecht is hij ook één van de vaste gezichten van het Comedyhuis.

Kristel Zweers
Kristel Zweers één van de eerste Comédienne’s van Nederland. Deze vrouw heeft een schat aan ervaring. Met haar theaterprogramma’s heeft ze alle theaters van Nederland  gezien. Ook heeft ze in de beginperiode meegespeeld met de Lama’s.  De humor van Kristel is hard, soms confronterend, maar uiteindelijk aait ze je zachtjes over je bol en zet je met beide benen op de grond.