Comedy Night - Simplon

Comedy Night

David Linszen + Jasper van der Veen & more

Wo 22 Februari 2023
Waar: Grote zaal Open: 19:45 uur Aanvang: 20:30 uur Ticket: €13,50 Genre: Comedy
uitverkocht
Links

Wil je een avond genieten van een flinke dosis humor? Op een Comedytunes Comedy Night zie je altijd drie van de beste comedians van Nederland en een MC die de avond aan elkaar praat! De comedians vertellen in hoog tempo de meest absurde en hilarische verhalen. Deze keer bestaat de line-up uit David Linszen, Jasper van der Veen, Wilko Terwijn en Nabil.

David Linszen
David Linszen is één van de nieuwste aanwinsten van Comedytrain. Vanaf het moment dat David de microfoon grijpt, neemt hij je mee op een absurdistische raketvlucht door zijn gedachten, waarbij hij de vrijheid neemt je hele hoofd te vullen met krankzinnige beelden en geluiden. Ga mee in het universum van David Linszen je zult er geen spijt van krijgen.  

Jasper van der Veen 
(Groningen, 1987) debuteerde in 2021 met zijn voorstelling Het dreigt volslagen goed te komen. “Van der Veen toont zich een volwassen podiumpersoonlijkheid: hij is ontwapenend en charismatisch en weet zijn hoge energie goed vast te houden. Met zijn haarscherpe mimiek en spel trekt hij moeiteloos nieuwe werelden in.” In 2019 won hij de Jury en Publieksprijs van het Leids Cabaret Festival. 

Wilko Terwijn 
Wilko Terwijn is sinds 1995 stand-up comedian en heeft sindsdien overal wel gespeeld. Van New York tot Lowlands en alles daar tussen. Hij brak door met zijn Oudejaarsstand-up shows op TV en ging het theater in met zijn solovoorstellingen. Hij was een vaste medespeler bij De Grote Improvisatieshow, deed veel radio en nog veel meer achter de schermen. Hij is één van de vaste hoofdschrijvers van de Comedy Central Roasts en deed dat ook voor Minister President Mark Rutte en zijn Correspondents Dinner. Ondanks de talloze TV projecten en zijn werk als Creative Executive bij PnPMedia is stand-up comedy nog steeds zijn eerste liefde en treedt hij met grote regelmaat op in het land.

Nabil 
Nabil timmert moment zeer hard aan de weg in comedyland. Zijn show Tijdmachine was te zien op Netflix.  Nabil heeft scherpe grappen die hij brengt met een flair waar menig comedian jaloers op kan zijn. De Volkskrant schreef over zijn laatste programma: Weer een toptalent uit Brabant.  Dat is Nabil zeker!!! Nieuwsgierig kom dan kijken, je zult geen spijt krijgen.