Comedy Night - Simplon

Comedy Night

Zuva Martens + Tim Hartog & more

Wo 19 Oktober 2022
Waar: Grote zaal Open: 19:45 uur Aanvang: 20:30 uur Ticket: €13,50 Genre: Comedy
Koop tickets
Links

Wil je een avond genieten van een flinke dosis humor? Op een Comedytunes Comedy Night zie je altijd drie van de beste comedians van Nederland en een MC die de avond aan elkaar praat! De comedians vertellen in hoog tempo de meest absurde en hilarische verhalen. Deze keer bestaat de line-up uit Zuva Martens, Tim Hartog, Ruud Smulders en Arie Koomen.

Zuva Martens
Zuva Martens werd in 1991 geboren uit een Zimbabwaanse moeder en een Nederlandse vader. Hij zou tot zijn tiende in Zimbabwe wonen voordat hij en het gezin in 2001 naar Nederland verhuisden. Na drie jaar in Nijmegen te hebben gewoond, verhuisden ze naar Zuid-Afrika waar ze zes jaar zouden wonen. Ondanks zijn relatief korte tijd in Nederland, was zijn eerste kennis making met comedy in de vorm van Nederlandstalig cabaret. Hans Teeuwen en Theo Maassen waren de eerste indrukken waarmee hij zich zou ontwikkelen tot professioneel comedian. Momenteel speelt Zuva op menig comedyplek in Nederland.

Tim Hartog
Hij studeerde in 2010 af aan de Koningstheateracademie in ‘s- Hertogenbosch. Sindsdien heeft hij als comedian op verschillende podia zijn sporen verdiend. Zo stond hij in de finale van het Leids Cabaret Festival, is hij vaste bespeler  van Comedy Club Haug in Rotterdam én is hij een graag gezien MC in het Nederlandse comedycircuit. In 2019/2020 tourde hij door Nederland met zijn cabaretvoorstelling ‘Schadevrije Jaren’. Tim Hartog heeft in zijn comedy observaties waar je dagen na zijn optreden nog om moet lachen.

Ruud Smulders
Ruud is onverwachts, absurd en persoonlijk, met zijn mimiek weet hij elke zaal om zijn vinger te winden. Ruud had een item op BNN/VARA de Vooravond de Minuut van Ruud. Zijn laatste show was ook te zien op NPO 3. Ruud tuimmert dus zeer hard aan de weg. Momenteel speelt hij in de theaters van het land zijn tweede voorstelling BRUUD.  Ruud is een comedian die je wilt zien.

Arie Koomen
Arie Koomen bekend van Arie&Silvester en de Lama’s. De laatste jaren speelt Arie door heel Nederland in comedycafe’s, schouwburgen en op Lowlands. Arie brengt je in een hilarische maffe wereld. Arie is een topper en in staat om kiwi’s en schaamlippen te smeden tot een mooi rond verhaal.  Arie is een comedian die is  absurdistisch hoogbegaafd.