Comedy Night - Simplon

Comedy Night

Silvester Zwaneveld + Fuad Hassen & more

Wo 18 Mei 2022
Waar: Grote zaal Open: 19:45 uur Aanvang: 20:30 uur Ticket: €13,50 Genre: Comedy
Koop tickets
Links

Wil je een avond genieten van een flinke dosis humor? Op een Comedytunes Comedy Night zie je altijd drie van de beste comedians van Nederland en een MC die de avond aan elkaar praat! De comedians vertellen in hoog tempo de meest absurde en hilarische verhalen. Deze keer bestaat de line-up uit Silvester Zwaneveld, Fuad Hassen, Kristal Zweers en Neil Robinson. 

Silvester Zwaneveld
Silvester Zwaneveld is bekend van het cabaretduo Arie & Silvester. Hij vond diepgang in zijn soloshows, die met veel enthousiasme worden onthaald. Hij is de eerste cabaretier die met een app de theaters in is gegaan. Naast cabaret heeft hij verschillende visuele/tekstloze voorstellingen gemaakt en regisseert hij een aantal jonge theatermakers.

Fuad Hassen
Fuad is de MC van de avond. Hij won in 2013 de finale van de Cameretten festival en waar Fuad op het podium staat is het feest, want elke zaal weet hij feilloos om zijn vinger te wenden. Fuad speelt  avondvullend door het hele land, momenteel speelt hij zijn voorstelling: Remmende voorsprong. De kracht van Fuad  is dat je al vrolijk wordt als je hem ziet en dan moeten de grappen nog komen.

Kristal Zweers
Kristel Zweers één van de eerste Comédienne’s van Nederland. Deze vrouw heeft een schat aan ervaring. Met haar theaterprogramma’s heeft ze alle theaters van Nederland  gezien. Ook heeft ze in de beginperiode meegespeeld met de Lama’s. De humor van Kristel is hard, soms confronterend, maar uiteindelijk aait ze je zachtjes over je bol en zet je met beide benen op de grond.

Neil Robinson
Deze Engelstalige comedian, afkomstig uit Vancouver maar woonachtig in Amsterdam, weet elke zaal om zich te binden. Met zijn typische humor weet hij perfect de Nederlanders een spiegel voor te houden. Neil zorgt dat elke zaal lacht om zijn eigen Hollandse herkenbaarheid.