Comedy Night - Simplon

Comedy Night

Kasper van der Laan + Wouter Monden & more

Wo 22 Maart 2017
Waar: Grote zaal Open: 19:45 - 20:30 uur Aanvang: 20:30 uur Ticket: €9,- Deur: €11,- Genre: Comedy
Koop tickets
Links

Na drie succesvolle Comedy Nights in Simplon maken we ons in rap tempo op voor de vierde editie in maart. Ook deze keer mogen wij weer een plekje bieden aan vier top cabaretiers! De vierde editie zal verzorgd worden door de veelgevraagde MC Wouter MondenKasper van der Laan, Roel C. Verburg en Pepijn Schoneveld zullen daarnaast ieder het podium pakken om weer een onvergetelijke avond neer te zetten!

Kasper van der Laan

Hij is een opvallende comedian door zijn verrassende optredens en is één van de nieuwste aanwinsten van Comedytrain. Zijn verhalen zijn doordacht en onvoorspelbaar, zijn grappen droog en absurd. Intelligente humor dus, met een twist. Kasper maakte in 2011 zijn debuut op het stand-up comedy podium. Vanaf dat moment ontwikkelde hij zich razendsnel en groeide hij uit tot één van de meeste opvallende talenten in het circuit. Hij verrast menig publiek met zijn innemende persoonlijkheid en unieke manier van vertellen. 

Wouter Monden
Als sympathiek uitziende jongen pakt Wouter het publiek moeiteloos in, maar hij kan ook hard en cynisch uit de hoek komen als het gaat om dingen die hij écht belangrijk vindt. Door zijn energieke presentatie is hij een veel gevraagd MC. Jury Leidscabaretfestival 2013: “een begenadigd verteller die met gemak op het podium staat. Zijn verhaal dat hij met verve neerzet, is doorspekt met taalgrappen.” Goed dat we hem de hele avond gaan zien als MC!

Roel C. Verburg 
Gewapend met zijn gitaar speelde Roel C. Verburg reeds met groot succes in vele theaters en kroegen, maar ook meerdere malen op De Zwarte Cross en Lowlands. Waar bij de meeste cabaretiers de liedjes altijd een rustpunt in de voorstelling vormen, gaan bij Roel de grappen in hoog tempo door. Roel is op vrijdagochtend te horen op Radio Veronica bij Rinkeldekinkel en op TV was hij te zien bij ‘Kopspijkers’ en ‘Padoem Patssss!’. Ook kun je hem kennen van Youtube filmpjes ‘Slechtste Rapper Van De Straat’ en ‘ik Koester Je Oester’.

Pepijn Schoneveld
Als acteur was Pepijn Schoneveld onder ander te zien in BNN Feuten, Het Klokhuis en Gooische vrouwen. Momenteel richt Pepijn zich meer op het cabaret en tourt hij met het programma ‘Morgen Klaart Het Op’. Pepijn is vlijmscherp, absurd en soms onverwacht poëtisch. Laat maar komen!

Extra informatie:
Beperkt aantal stoelen beschikbaar, wees hiervoor op tijd aanwezig.
Kortingsticket voor studenten alleen op vertoon van studentenpas aan de deur.