Comedy Night - Simplon

Comedy Night

Bas Birker + Jacob Spoelstra & more

Wo 13 April 2022
Waar: Grote zaal Open: 19:45 uur Aanvang: 20:30 uur Ticket: €13,50 Genre: Comedy
uitverkocht
Links

Wil je een avond genieten van een flinke dosis humor? Op een Comedytunes Comedy Night zie je altijd drie van de beste comedians van Nederland en een MC die de avond aan elkaar praat! De comedians vertellen in hoog tempo de meest absurde en hilarische verhalen. Deze keer bestaat de line-up uit Bas Birker, Jacob Spoelstra, Arjan Kleton en Vincent Geers. 

Bas Birker
Een van de vaste headliners op de Comedytunes Comedynight is Bas. Deze geboren Brabander, wonend in Antwerpen, windt elke zaal om zijn vinger. Hij heeft overal gespeeld van de kermis in Boxtel tot aan Lowlands, Rock Werchter en het Sportpaleis van Antwerpen. Het maakt ook niet uit, overal waar Bas komt gaat de zaal plat.

Jacob Spoelstra
Jacob is een comedian en een gort droge Fries. Keer op keer slaat het aan, want deze Fries kan met de simpelste dingen de hele zaal op zijn kop zetten. Jacob heeft al een zeer succesvolle carrière erop zitten en heeft o.a. gespeeld op Lowlands. Hij is daarom een comedian die je geregeld ziet op een Comedytunes Comedynight.

Arjan Kleton
Sinds zijn succesvolle debuut ‘Met de fles grootgebracht’ werd comedian/barkeeper Arjan Kleton door velen “Nederlands grappigste barman” genoemd. Achter de bar heeft Arjan in de loop der jaren veel mensen een leuke avond bezorgd en dat is ook precies wat hij als comedian zijn publiek wil bieden. Op het podium serveert Arjan het publiek een mix van herkenbare verhalen, snelle publieksinteractie, persoonlijk drama en vooral veel grappen.

Vincent Geers
Vincent is de MC van deze avond. Hij is dan wel een brave borst, maar zijn grappen zijn dikwijls gedurfd en confronterend. Hij legt gevoelige plekjes van relaties en onze dagelijkse omgang bloot. Hij weet situaties zo treffend te beschrijven dat er vanzelf grote hilariteit ontstaat. Geen wonder dat Vincent met zijn comedy show vaak te zien is in een show van Comedytunes.