Comedy Night (geannuleerd) - Simplon

Comedy Night (geannuleerd)

Vroege Show

Wo 17 Maart 2021
Waar: Grote zaal Open: 19:30 - 21:15 uur Aanvang: 20:00 uur Ticket: €12,50 Genre: Comedy
uitverkocht
Links

Door de aanhoudende corona maatregelen hebben we besloten om de Comedy Night op 17 maart te annuleren. Belangrijkste reden hiervoor is dat we niet weer willen verplaatsen naar een datum waarvan de vraag is of het dan wel door kan gaan.

De gekochte kaarten zullen zo spoedig mogelijk worden geretourneerd. Kaartkopers krijgen hierover per e-mail bericht en/of kunnen hiervoor hun gegevens mailen naar tickets@simplon.nl.


Op een Comedytunes Comedy Night zie je altijd drie van de beste comedians van Nederland en een MC die de avond aan elkaar praat. De comedians vertellen in hoog tempo de meest absurde en hilarische verhalen! Deze keer bestaat de line-up uit Arie Koomen, Johan van Gulik en Jeroen Pater.

Arie Koomen
De headliner is vanavond niemand minder dan Arie Koomen, bekend van Arie & Silvester en de Lama’s. De laatste jaren speelt Arie door heel Nederland in comedycafés, schouwburgen en op Lowlands. Arie brengt je in een hilarische maffe wereld, vooral als je kijkt dat hij in staat is om kiwi’s en schaamlippen te smeden tot een mooi rond verhaal.

Jeroen Pater
Als stand-up comedian is Jeroen Pater al 15 jaar een vaste bespeler van podia in België en Nederland. Hij treedt gemiddeld meer dan 200 keer per jaar op en is oprichter van stand-up comedycollectief Het Comedyhuis. Jeroen is een van de hardwerkende comedians van Nederland en dat zie je terug in zijn optredens, ze zitten vol met perfecte grappen die gebracht worden met de zelfverzekerdheid van iemand die door ervaring heeft geleerd dat hij het altijd kan waarmaken.

Johan van Gulik
Deze ras-Amsterdammer is na zijn studie medicijnen een heel andere weg ingeslagen, de weg naar het stand-up comedy. Johan heeft de lachers op zijn hand door zijn platte Amsterdamse accent. Zijn act is brutaal, scherp en echt Amsterdams. Hij weet de zaal aan het lachen te brengen met zijn verhalen over zijn ex-vriendin, zijn studie medicijnen, zijn bezoekjes aan homo-cafe’s en nog veel meer. Zijn grappen zijn soms grof tot op het bot, tegen het ontoelaatbare aan, maar hij trekt daarbij zo’n onschuldig gezicht dat je het hem gelijk vergeeft.