Comedy Night - Simplon

Comedy Night

Wilko Terwijn + Thijs Kemperink & more

Wo 19 Februari 2020
Waar: Grote zaal Open: 19:45 - 22:30 uur Aanvang: 20:30 uur Ticket: €12,50 Genre: Comedy
uitverkocht
Links

Dit evenement is volledig uitverkocht, er is geen deurverkoop.

Op een Comedytunes Comedy Night zie je altijd drie van de beste comedians van Nederland en een MC die de avond aan elkaar praat. De comedians vertellen in hoog tempo de meest absurde en hilarische verhalen! Deze keer bestaat de line-up uit Wilko Terwijn, Arbi El Ayachi, Stefan Hendrikx en Thijs Kemperink.

Wilko Terwijn
Wilko Terwijn
is vanavond de headliner. De ras echte Amsterdammer is een van de eerste stand up comedians van Nederland. Wilko is hard, soms grof maar vooral hilarisch. De afgelopen jaren was Wilko te zien in verschillende televisie programma’s en werden zijn comedy programma’s uitgezonden op Veronica. Momenteel is hij te zien op RTL 4 in De Grote Improvisatieshow. Verder is deze topper de oprichter van Badaboom.TV!

Thijs Kemperink
Sinds 2007 houdt Thijs Kemperink zich bezig met stand-up comedy. Al vrij snel ontwikkelde hij een avondvullend programma onder de naam ‘Achteraf bekeken’. Daarmee introduceerde Thijs zich bij vele regionale podia en maakte hij kennis met de theaterwereld. In 2013 volgde zijn tweede programma ‘Gas d’r op’. Een programma waarmee hij ook al ver buiten de regio te zien was. In januari 2016 ging zijn programma ‘Zleur’, middels twee uitverkochte shows, in première in Stadstheater De Bond in Oldenzaal. Als een langzame olievlek breidt Thijs zijn bekendheid steeds verder uit.

Arbi El Ayachi
Al sinds Arbi kan lopen, wandelt hij al tegen de stroom in. Koppig, nieuwsgierig én hardleers. Een schildpad die meer over de weg kan vertellen dan een haas. Misschien is hij heel speciaal of gewoon door een kosmische fout op de verkeerde planeet gezet.

Stefan Hendrikx
Stefan Hendrikx  zette nog niet zo lang geleden zijn eerste stappen op het podium als stand-up comedian, maar bleek een natuurtalent. Stefan heeft alles wat je als publiek zoekt in een comedian. Goed bedachte grappen, een energieke performance en de uitstraling van iemand die zich op het podium thuis voelt. In 2013 studeerde hij af aan de cabaretopleiding van het Koningstheateracademie. Sindsdien treedt hij regelmatig op bij het comedy collectief Flunknarf en met zijn improvisatieduo Beperkt Houdbaar.

In 2015 was Stefan Hendrikx ook te zien in het BNN-programma Alpacas.

Extra informatie:
Kortingsticket voor studenten alleen op vertoon van studentenpas aan de deur.