Comedy Night - Simplon

Comedy Night

Jeroen Leenders + Mark Waumans & more

Wo 18 December 2019
Waar: Grote zaal Open: 19:45 - 22:30 uur Aanvang: 20:30 uur Ticket: €12,50 Deur: €12,50 Genre: Comedy
Koop tickets
Links

Op een Comedytunes Comedy Night zie je altijd drie van de beste comedians van Nederland en een MC die de avond aan elkaar praat. De comedians vertellen in hoog tempo de meest absurde en hilarische verhalen! Deze keer bestaat de line-up uit Jeroen Leenders, Mark Waumans, Marlon Kicken en Vincent Geers.

Jeroen Leenders
Jeroen Leenders is een fenomeen binnen de comedyscenè. Een rockster die is beland in de wereld van de comedy. Jeroen is lid van de Comedytrain en won in het verleden het Leidscabaret Festival. Zijn hilarische kijk op de wereld zorgt dat elke zaal stuk gaat van het lachen. De comedy van Jeroen is rauw, absurd, hard en nog veel meer van dat soort dingen tegelijk. Hij is een comedian die je meeneemt in een surrealistische trip.

Mark Waumans
Was iedereen maar zo lekker moeilijk als Mark Waumans. Dat zou de wereld toch een stuk mooier maken. Iedereen gaat naar rechts? Dikke kans dat hij naar links gaat, maar dan wel met een omweg. Op zoek naar hobbels in de weg. Geen wonder dat hij nog wel eens verstrikt raakt in zijn eigen gedachtes. Mark Waumans staat begin 2013 voor het eerst op het podium als stand-up comedian. Met zijn unieke, droge stijl en aparte kijk op de alledaagse dingen valt hij al snel op. Binnen korte tijd staat hij in de finale van de Culture Comedy Award 2015 en tijdens het Griffioen/Zuidplein Cabaret Festival 2015 wint Mark de publieksprijs. Mark is uniek en dat moet je zien!

Marlon Kicken
Marlon Kicken, afkomstig uit het prachtige Brabantse Aarle Rixtel (dat is aan hem te horen), is een comedian die je niet snel zal vergeten. Met zijn lange rasta’s en zijn chille vibe weet hij elke zaal voor zich te winnen. In Brabant is Marlon een bekend fenomeen, met carnaval crosst hij door Brabant als tonprater. In de theaterwereld maakt hij ook grote stappen, momenteel speelt hij in de theaters zijn voorstelling “in de lift”. Dat zegt dus genoeg over dit super talent.

Vincent Geers
Vincent Geers speelt al meer dan twintig jaar als stand up comedian in binnen- en buitenland. Hij is een van de vaste spelers van het Comedy Cafe Amsterdam en won in 2007 de jury en de publieksprijs van het Cameretten Festival in Rotterdam. Naast dat hij zelf speelt is hij ook regisseur en schrijver voor TV en theater. Zo schreef hij het afgelopen jaar teksten voor o.a. Dino (RTL5), Het Correspondent Dinner met Mark Rutte, Celebrity Stand Up (Comedy central), Televizierringgala (Npo1) en The Roast Of Giel Beelen (Comedy Central).

Extra informatie:
Kortingsticket voor studenten alleen op vertoon van studentenpas aan de deur.