Comedy Night (geannuleerd) - Simplon

Comedy Night (geannuleerd)

Wo 15 December 2021
Waar: Grote zaal Open: 19:45 uur Aanvang: 20:30 uur Ticket: €13,50 Genre: Comedy
Links

Vanwege de aangescherpte corona maatregelen kan de Comedy Night op 15 december helaas niet doorgaan. De gekochte kaarten zullen zo spoedig mogelijk worden geretourneerd. Zodra er weer wat meer zekerheid is voor de culturele sector gaan we deze editie opnieuw inplannen.


Op een Comedytunes Comedy Night zie je altijd drie van de beste comedians van Nederland en een MC die de avond aan elkaar praat. De comedians vertellen in hoog tempo de meest absurde en hilarische verhalen. Deze keer bestaat de line-up uit Silverster Zwaneveld, Fuad HassenKristel Zweers en Neil Robinson.

Silvester Zwaneveld
Silvester Zwaneveld is bekend van het cabaretduo Arie & Silvester. Hij vond diepgang in zijn soloshows, die met veel enthousiasme werden onthaald. Hij is de eerste cabaretier die met een app de theaters in is gegaan. Naast cabaret heeft hij verschillende visuele/tekstloze voorstellingen gemaakt en regisseert hij een aantal jonge theatermakers.

Fuad Hassen
Fuad Hassen is allereerst de grappigste man van het universum. Het staat op internet dus het is waar. Fuad won in 2013 de finale van de Cameretten festival. Waar Fuad op het podium staat is het feest, elke zaal weet hij feilloos om zijn vinger te wenden. Fuad speelt avondvullend door het hele land, momenteel speelt hij zijn voorstelling: Remmende voorsprong. De kracht van Fuad is dat je al vrolijk wordt als je hem ziet en dan moeten de grappen nog komen.

Kristel Zweers
Kristel Zweers is één van de eerste comediennes van Nederland. Deze vrouw heeft een schat aan ervaring. Met haar theaterprogramma’s heeft ze alle theaters van Nederland gezien, ook heeft ze in de beginperiode meegespeeld met de Lama’s. De humor van Kristel is hard, soms confronterend, maar uiteindelijk aait ze je zachtjes over je bol en zet ze je met beide benen op de grond.

Neil Robinson
Deze Engelstalige comedian afkomstig uit Vancouver maar woonachtig in Amsterdam, weet elke zaal om zich te binden. Met zijn typische humor weet hij perfect de Nederlanders een spiegel voor te houden. Neil zorgt dat elke zaal lacht om zijn eigen Hollandse herkenbaarheid.