Comedy Night - Simplon

Comedy Night

Tom Sligting + Esther van der Voort & more

Wo 23 Oktober 2019
Waar: Grote zaal Open: 19:45 - 22:30 uur Aanvang: 20:30 uur Ticket: €12,50 Deur: €12,50 Genre: Comedy
uitverkocht
Links

Op een Comedytunes Comedy Night zie je altijd drie van de beste comedians van Nederland en een MC die de avond aan elkaar praat. De comedians vertellen in hoog tempo de meest absurde en hilarische verhalen! Deze keer bestaat de line-up uit Tom Sligting, Esther van der Voort, Hassan El Rahuai en Victor Luis van Es.

Tom Sligting
Al jaren is Tom Sligting een van de vaste headliners van Comedy Café Amsterdam. Als geen ander weet hij het publiek in zijn act te betrekken en blijft hij elke seconde boeien. Hij is zeer actueel, energiek en onvermoeibaar. Hij heeft een eigen stijl, is niet echt grof, maar zoekt wel grenzen op. Tom neemt je mee op zijn ontdekkingstocht en laat je een wereld zien die je nog nooit eerder hebt gezien.

Esther van der Voort
Deze avond is Esther van der Voort de MC. Ze won de Internationaal Comedy Festival Rotterdam Talent Vakjury Award 2014, is een open boek en heeft geen geheimen. Veertig worden, scheiden, daten, opvoeden, instorten en weer opkrabbelen. Esther weet er alles van en kan er uren over kletsen met daarover heen een dikke saus humor.

Hassan El Rahuai
Een rijzende ster binnen de Nederlandse comedy wereld. Met zijn charme en talent wist El Rahaui in 2018 moeiteloos de finale van Cameretten te halen. Hij werd door de jury omschreven als een goede performer, groot talent en fijne persoonlijkheid. In het rapport stond: “Hij stapt het podium op en is er meteen. De kwaliteit van veel grappen is hoog.” In seizoen 2020-2021 zal Hassan met zijn allereerste avondvullende cabaretprogramma de theaters in gaan!

Victor Luis van Es
Geïnspireerd door Amerikaanse stand-up comedy en opgevoed met Nederlands cabaret is Victor een boeiende verteller met harde humor. In 2016 stond Victor Luis van Es in de finale van het Cameretten festival met zijn programma ‘Zichtbaar’. De Volkskrant zei hierover “In al zijn eenvoud het mooiste en meest gedurfde verhaal van de avond.” Deze lijn trekt hij door in dit programma en wil hij nog meer kwijt!

Extra informatie:
Kortingsticket voor studenten alleen op vertoon van studentenpas aan de deur.