Comedy Night - Simplon

Comedy Night

Adam Fields + Jeroen Pater & more

Wo 29 Mei 2019
Waar: Grote zaal Open: 19:45 - 20:30 uur Aanvang: 20:30 uur Ticket: €12,50 Deur: €12,50 Genre: Comedy
Koop tickets
Links

Na een spetterende editie in april is de Comedy Night in mei terug voor de laatste editie van het seizoen! Op een Comedytunes Comedy Night zie je altijd drie van de beste comedians van Nederland en een MC die de avond aan elkaar praat. De comedians vertellen in hoog tempo de meest absurde en hilarische verhalen! Deze keer bestaat de line-up uit Adam FieldsJeroen PaterDaan van der Hoeven en Tim Hartog.

Adam Fields
Adam behoort al jaren tot de sterke, gevestigde orde van het Nederlandse stand-up circuit. Adam behoort tot een van de vaste comedians van het comedy cafe in Amsterdam. Zijn materiaal is zeer divers; van politiek tot de grootste flauwekul. De geboren Londenaar is een internationale comedian. Hij speelt door heel Europa en is geregeld te zien in comedyclubs in Singapore, Zuid-Afrika en Indonesië, maar deze avond is hij gewoon te zien in Simplon!

Jeroen Pater
Jeroen is als stand-up comedian al 15 jaar een vaste bespeler van podia in België en Nederland. Hij treedt gemiddeld meer dan 200 keer per jaar op. Jeroen is oprichter van stand-up comedycollectief het Comedyhuis en is een van de hardst werkende comedians van Nederland, dat zie je terug in zijn optredens! Die zitten vol met perfecte grappen die gebracht worden met de zelfverzekerdheid van iemand die door ervaring heeft geleerd dat hij het altijd kan waarmaken.

Daan van der Hoeven
Daan is een opkomend talent bij wie je direct een enorme eigenheid voelt. Jong, lief en naïef, maar ook ongeduldig, wispelturig en onzeker. Tot zijn 25ste altijd de gebaande paden gevolgd, tot hij op een dag naar buiten keek en een medewerker van de plantsoenendienst op een grasmaaier zag. Met geopende ogen heeft hij het roer omgegooid en is cabaretier geworden. Daan is een meeslepende verteller en begenadigd grappenmaker met een vlijmscherpe timing, ook weet hij zijn grappen te verpakken in hilarische typetjes. In 2017 won hij de Juryprijs op het Groninger Studenten Cabaret festival.

Tim Hartog
Op jonge leeftijd wist Tim al dat hij cabaretier wilde worden. Na eerst een carrière als paleontoloog te ambiëren en het een tijdje als gitarist geprobeerd te hebben, gaf het vermogen te praten voor grote groepen de doorslag. Dat en het feit dat hij niet heel veel anders kon. Na vier jaar op de Koningstheateracademie in ‘s-Hertogenbosch studeerde Tim af in 2010 met zijn afstudeervoorstelling. In datzelfde jaar doet hij nog mee met Cameretten en bereikt de halve finale. Vanaf 2012 is hij de vaste MC van de Stand-Up Club, een maandelijks terugkerende comedyavond in Theater Walhalla Kantine.

Extra informatie:
Kortingsticket voor studenten alleen verkrijgbaar in de voorverkoop en op vertoon van studentenpas aan de deur.