Comedy Night - Simplon

Comedy Night

Bas Birker + Ronald Smink & more

Wo 17 April 2019
Waar: Grote zaal Open: 19:45 - 20:30 uur Aanvang: 20:30 uur Ticket: €12,50 Deur: €12,50 Genre: Comedy
Koop tickets
Links

Na een wederom uitverkochte editie in februari is de Comedy Night terug! Op een Comedytunes Comedy Night zie je altijd drie van de beste comedians van Nederland en een MC die de avond aan elkaar praat. De comedians vertellen in hoog tempo de meest absurde en hilarische verhalen! Deze keer bestaat de line-up uit Bas Birker, Ronald SminkDian Liesker en Emiel van der Logt.

Bas Birker
De headliner van deze avond is Bas Birker, een stand-up comedian pur sang. In de afgelopen tien jaar speelde hij meer dan 1500 shows in Nederland en België en was hij te zien op Pukkelpop, Lowlands, Comedy Casino Festival en alles ertussenin. Soms als act, soms als MC, maar altijd met een brok energie. Zo nu en dan op het randje, regelmatig improviserend, maar nooit kwetsend. Met zijn hilarische observaties is hij een waardige afsluiter van deze Comedy Night.

Ronald Smink
Ronald Smink is een vleesgeworden stripfiguur. Ronald denkt volledig out of the box, dat in combinatie met een benig lijf en elastieken gezicht, zorgt dat hij een comedian is die je niet snel zal vergeten. Wanneer je meegaat in de absurditeit van deze Fries is het een achtbaan waar geen einde aan lijkt te komen. Ronald heeft het Groninger Studenten Cabaret Festival gewonnen, op Lowlands gespeeld en met avondvullende cabaretprogramma’s gespeeld door heel Nederland.

Dian Liesker
Deze comédienne geboren in Leek heeft al een behoorlijke staat van dienst. Na het behalen van de persoonlijkheidsprijs op het Cameretten festival, ging haar carrière in een snelvaart. Zo schreef theaterkrant.nl “Liesker is een innemende performer (…) Los daarvan is het spannend hoe ze durft te spelen met haar lieve-blonde-meisjes voorkomen. Af en toe is ze ongekend grof en dat werkt verfrissend.” Verder doet Dian steeds meer televisiewerk, zo was ze te zien in het Avro-programma ‘Ruben en de Idioten’. Op deze Comedy Night zal Dian de avond aan elkaar praten als MC!

Emiel van der Logt
Hij won de jury- en publieksprijs van de Comedy Slam, stond in de finale van het prestigieuze cabaretfestival Cameretten en speelde onder meer op het International Comedy Festival Rotterdam en de Zwarte Cross. Na de finalistentournee van Cameretten 2014 heeft Emiel de smaak van het theater te pakken.

Extra informatie:
Kortingsticket voor studenten alleen verkrijgbaar in de voorverkoop en op vertoon van studentenpas aan de deur.