Comedy Night - Simplon

Comedy Night

Thomas Smith + Wilko Terwijn & more

Wo 13 Februari 2019
Waar: Grote zaal Open: 19:45 - 23:00 uur Aanvang: 20:30 uur Ticket: €12,50 Deur: €12,50 Genre: Comedy
Voorverkoopinfo: Prijzen incl. €1,- servicekosten
uitverkocht
Links

Na een uitverkochte editie is de Comedy Night in februari weer terug! Op een Comedytunes Comedy Night zie je altijd drie van de beste comedians van Nederland en een MC die de avond aan elkaar praat. De comedians vertellen in hoog tempo de meest absurde en hilarische verhalen! Deze keer bestaat de line-up uit Thomas Smith, Wilko Terwijn, Bart Melief en Felix Heezemans.

Thomas Smith
Thomas Smith is een stand-up comedian “pur sang” met Britse roots, vooral actief in Vlaanderen en Nederland. Hij is een comedian die de flow van de pure Engelse stand-up comedy weet te vertalen naar een Nederlandstalig equivalent. Verwacht een show vol observatie, improvisatie, knipoog, waarheid en glijmiddel.

Wilko Terwijn
Deze rasechte Amsterdammer is een van de eerste stand up comedians van Nederland. Wilko is hard, soms grof maar vooral hilarisch. De afgelopen jaren was Wilko te zien in verschillende televisie programma’s en werden zijn comedyshows uitgezonden op Veronica. Momenteel is hij te zien op RTL 4 in de Grote Improvisatie Show. Verder is deze topper de oprichter van Badaboom.TV en zal hij tijdens deze Comedy Night de avond aan elkaar praten als MC!

Teun van den Elzen
Helaas heeft Bart Melief moeten afzeggen en wordt hij vervangen door de talentvolle Teun van den Elzen. Binnenkort staat hij in de finale van de Comedy Talent Award, iemand om goed in de gaten te houden dus.

Wouter Monden
Dubbel pech deze avond! Ook Felix van Heezemans kan helaas niet optreden. Gelukkig hebben we last-minute nog een perfecte vervanger geworden met Wouter Monden! Als sympathiek uitziende jongen pakt Wouter het publiek moeiteloos in, maar hij kan ook hard en cynisch uit de hoek komen als het gaat om dingen die hij écht belangrijk vindt. Door zijn energieke presentatie is hij een veel gevraagd MC.

Extra informatie:
Kortingsticket voor studenten alleen verkrijgbaar in de voorverkoop en op vertoon van studentenpas aan de deur.