Comedy Night - Simplon

Comedy Night

Harry Glotzbach + Pieter van Breevoort & more

Wo 12 December 2018
Waar: Grote zaal Open: 19:45 - 20:30 uur Aanvang: 20:30 uur Ticket: €12,50 Genre: Comedy
Voorverkoopinfo: Prijzen incl. €1,- servicekosten
uitverkocht
Links

Dit evenement is volledig uitverkocht, er is geen deurverkoop. 

Na een uitverkochte editie is de comedy night in december weer terug! Op een Comedytunes Comedy Night zie je altijd drie van de beste comedians van Nederland en een MC die de avond aan elkaar praat. De comedians vertellen in hoog tempo de meest absurde en hilarische verhalen! Deze keer bestaat de line-up uit Harry GlotzbachPieter BreevoortPatrick Meijer en Tobi Kooiman.

Harry Glotzbach
Stap in het comedy universum van Harry Glotzbach en laat je verrassen door zijn bizar grappige kijk op de wereld om hem heen. Harry gaat met elke realiteit aan de haal, improviseert er flink op los, maar blijft altijd geloofwaardig. Een bizar bezoek aan de Action, seksuele frustraties, vooroordelen over het hebben van rood haar, relatieruzies door tandpastadopjes, yoga pogingen, de hilarische pijn van het ouder worden, baantjes waar je je kapot voor schaamt, het komt allemaal aan bod met een flinke saus vileine humor eroverheen.

Pieter van Breevoort
Eigenlijk is Pieter van Breevoort natuurkundige, maar heeft hij ook altijd een grote liefde voor stand up comedy gehad. Toch ging hij pas na zijn dertigste stand-uppen. In 2016 won Pieter de juryprijs van de Comedy Talent Award en speelde hij op het Utrecht International Comedy Festival. In 2017 won hij zowel de jury- als de publieksprijs van de Delft Comedy Talent Award en in 2018 stond hij in de finale van het Griffioen/Zuidplein Cabaret Festival. Op het podium vertelt hij graag over taal, reflectie en zelfbewustzijn onder het mom: weet wat je zegt.

Patrick Meijer
Een unieke comedian die nooit voor een makkelijke grap kiest, maar die het publiek altijd wil uitdagen om met hem mee te gaan in zijn bizarre hersenspinsels. Zo zet Patrick Meijer elk optreden wat memorabels neer. Hij is bovendien een geweldige tekstschrijver die jarenlang werkte als een van de de vaste tekstschrijvers van Javier Guzman. Ook is hij een echte intellectueel die onlangs debuteerde als schrijver met zijn eerste (kinder)boek: Pappa Beer Moet Neuken (wij verzinnen het ook niet). Écht een unieke comedian!

Tobi Kooiman
Tobi Kooiman, comedian en wiskundige. Op het podium doet hij verwoede pogingen om zijn logica toe te passen op het leven. Als je benieuwd bent waarom dat meestal tevergeefs is, is er maar één optie: kom naar hem kijken en luisteren. Kooiman won o.a. het Amsterdams Studenten Cabaret Festival en de Comedy Talent Award en bereikte de halve finale van het Amsterdams Kleinkunst Festival, met lovende juryrapporten.

Extra informatie:
Beperkt aantal stoelen beschikbaar, wees hiervoor op tijd aanwezig.
Kortingsticket voor studenten alleen verkrijgbaar in de voorverkoop en op vertoon van studentenpas aan de deur.