Comedy Night - Simplon

Comedy Night

Wilko Terwijn + Jeroen Pater + Jacob Spoelstra + Fuad Hassen

Wo 15 Februari 2017
Waar: Grote zaal Open: 19:45 - 20:30 uur Aanvang: 20:30 uur Ticket: €9,- Genre: Comedy
uitverkocht
Links

Dit evenement is volledig uitverkocht, er is geen deurverkoop.

Na twee succesvolle Comedy Nights in Simplon mogen we samen met comedian Ronald Smink wederom een heerlijk avondje organiseren. Vier cabaretiers van de topklasse staan deze avond op het podium om eens de week lekker doormidden te breken. Als MC zal deze avond gehost worden door cabaretier Jeroen Pater, oprichter van het Comedyhuis en artistiek leider van het Utrecht International Comedy Festival.

Jeroen Pater
Al 15 jaar is stand-up comedian Jeroen Pater een vaste betreder van podia in BelgiĆ« en Nederland. Gemiddeld treed hij meer dan 200 keer per jaar op dus aan podiumervaring geen gebrek! Als oprichter van het het stand-up comedy collectief het Comedyhuis weet Jeroen zeker z’n mannetje te staan. Stilzitten is geen optie bij Pater en dat is te zien aan zijn aanwezigheid en betrokkenheid binnen de comedyscene in Nederland.

Wilko Terwijn
Als headliner van de avond mogen wij ras-Amsterdammer Wilko Terwijn in onze armen sluiten! Bekend van televisie, waar hij de afgelopen jaren onder andere te zien was bij een scala aan comedyshows op Veronica. Momenteel is Wilko nog te zien op RTL4 in De Grote Improvisatieshow. Verder is Wilko oprichter van Badaboom.tv, de website waar vrijwel alles op het gebied van Nederlandse comedy te vinden is.

Jacob Spoelstra
Een gortdroge Fries met een zeer prettig gevoel voor humor. Jacob Spoelstra kan met zijn droge en messcherpe grappen om de kleinste dingen het publiek op z’n kop zetten. Eerder stond Jacob al op Lowlands waar hij het fetsivalpubliek mocht verrijken met zijn hersenspinsels. Momenteel is de comedian regelmatig te zien in de theatertour van De Grote Improvisatieshow van Tijl Beckand en Ruben van der Meer. ‘Als alles meeloopt hebben we morgen een optocht. (Chinees gezegde, denk ik)’

Fuad Hassen
In 2013 wist deze comedian de finale te bereiken van het Canaretten cabaretfestival. Hij liet een verpletterende indruk achter op de jury en dit heeft z’n vruchten afgeworpen. Na zijn succesvolle eerste avondvullend programma ‘Pareidolia’ is Fuad nu druk bezig met zijn tweede programma ‘HELD’.

Extra informatie:
Beperkt aantal stoelen beschikbaar, wees hiervoor op tijd aanwezig.
Kortingsticket voor studenten alleen op vertoon van studentenpas aan de deur.