Combo Qazam + Kayleigh Beard - Simplon

Simplon UP:
Combo Qazam + Kayleigh Beard

Do 17 November 2022
Waar: Bovenzaal Open: 20:30 uur Aanvang: 21:00 uur Ticket: €3,- Genre: Post punk, Electronica
Koop tickets
Links

Dromerig, vloeiend en bijna van een andere wereld. Het is te merken dat elementen van de natuur terugkomen in de muziek van Kayleigh Beard. Haar nieuwe album Ocean’s Pulse is geïnspireerd door de hartslag van de aarde en de passie om daar goed voor te zorgen. Live zal je haar in haar eentje zien optreden, onder begeleiding van haar elektronische muziek met een sterke beat, terwijl ze je betovert met haar dromerige zang.

Combo Qazam is een postpunk band uit Utrecht. Zijn muziek is te herkennen aan de speelse maar spookachtige ondertoon, waarbij sinistere vocale harmonieën op de voorgrond staan. Op zijn goed ontvangen debuut album Flight Music, linkt de band zijn stijl met 90’s indie, math rock, prog en krautrock.
Op het tweede album Ghost Interior verkent de band het lijden van mens-zijn. Je kan hierbij denken aan bands als Wire, Battles, Pinback en Devo.

De dj van de avond is dj Firetower!
DJ Firetower is huis-dj in plekken als Donna’s Social Club & Blokes en weet hoe hij een menigte moet entertainen en in beweging moet houden. Meestal met een mix van House, Disco en Italo, maar hij schrikt er niet voor terug om muziek te pakken uit welk genre dan ook om de dansvloer te laten swingen.