Cloudy Daze + Jelle Mulder - Simplon

Cloudy Daze + Jelle Mulder

Simplon UP

Do 1 Maart 2018
Waar: Kleine zaal Open: 20:30 - 23:30 uur Aanvang: 21:30 uur Ticket: €3,- Deur: €3,- Genre: Pop / Rock
Voorverkoopinfo: Prijzen incl. servicekosten
Links

Uit Amsterdam verschijnt Cloudy Daze met een relaxte sixties vibe opgebouwd uit een mix van traditional jazz, classic rock en een snufje country. De band is nog piepjong maar zij hebben sinds de oprichting in 2017 niet stil gezeten. In september verscheen hun eerste demo en dat heeft ze niet in de koude kleren laten zitten. Meer dan 25 shows bij diverse festivals, poppodia en radioshows en onlangs nog strijd geleverd in de finale van de Music Masters Bandbattle in Vorstin.

Tijdens 3FM Serious Request kreeg de band ook ruimte om hun steentje bij te dragen om kinderen in conflictgebieden te herenigen met hun ouders. Kortom, een band met de juiste intenties en de juiste sound om je weer eens een reden te geven je studentenkamer te verlaten en UP te bezoeken. Een dubbele bevestiging dat ook bij het jonge bloed de traditionele sounds uit de jaren zestig en zeventig in het DNA zit geprint en wij de komende jaren nog veel van deze gasten kunnen verwachten.

De avond wordt geopend door Jelle Mulder, een jonge en getalenteerde singer-songwriter uit Groningen. Zijn songs variëren van funk en soul tot bluesy ballads. Jelle’s stem heeft een sterk, warm en eigen geluid. In de nazomer van 2018 staat zijn debuutalbum op de planning en daar gaan we nu alvast een voorproefje van krijgen!