Cloud9 - Simplon

Cloud9

ViperXXL + Svetec + Jason Little + Ulst

Za 6 Februari 2016
Waar: Grote zaal Open: 23:30 - 06:00 uur Aanvang: 23:30 uur Ticket: €14,50 Deur: €17,50 Genre: Hardtechno Leeftijd: 18+
Koop tickets
Links

Na het succes van de 9 Years of Cloud9 viering in mei, vindt op 6 februari wederom in Simplon een editie plaats van Cloud9. Deze editie bestaat louter uit headliners en gaat ‘back to the roots’ qua beleving en muziek.

ViperXXL
Na jaren afwezigheid is ViperXXL (Cubbo Bookings) weer terug in Groningen. Met zijn massieve sound en schat aan ervaring is Manuel Orf, zoals zijn moeder hem noemt, een van de vaandeldragers van de scene.

Svetec
De Hongaarse Svetec (Cubbo Bookings) heeft er eveneens een groot aantal jaren afwezigheid in Groningen op zitten en liet dit jaar onder andere op Amsterdam Dance Event weer een verpletterende indruk achter.

Jason Little
Afsluiter van de avond is de tegenwoordig in Berlijn gestationeerde Jason Little, die zijn dynamische sets van hardtechno en schranz naar industrial met een flink arsenaal kicks kan bouwen. Al jaren brengt hij op zijn label Jasons Mask in samenwerking met velen een bijzondere en unieke selectie muziek uit, dit wordt een mokerharde afsluiting voor gevorderden. 

Deze editie wordt geopend door Ulst, die we vooral kennen van zijn compromisloze en industriĆ«le techno werk. Nu gaat hij openen met een speciale hardtechno-set.