Cloud9 - Simplon

Cloud9

PETDuo + Sheefit + Mike Drama & more

Za 3 September 2016
Waar: Grote zaal Open: 23:30 - 06:00 uur Aanvang: 23:30 uur Ticket: €14,50 Deur: €16,50 Genre: Hardtechno Leeftijd: 18+
Koop tickets
Links

The Queen of Hearts, she made some beats, all on a summer day! The Knave of Hearts, he stole those beats and took them quite away!

Aan het eind van de zomer komt er in Groningen weer hardtechno vanuit de wolken geblazen. Op zaterdag 3 september brengt Cloud9 een divers ensemble aan ruige, snelle en beukende beats in Simplon. De line-up bestaat voor deze editie uit een internationaal gezelschap, van Berlijn tot Barcelona.

PETDuo
Met zes decks en twee mixers knallen ze elke dansvloer van voor tot achter in beweging. Anne en David van PETDuo zijn als ’techno fighters’ al jarenlang de mondiale voorvechters van het genre en trekken hun inspiratie uit alle hoeken. Hun roots liggen natuurlijk in genadeloze hardtechno. De afgelopen jaren hebben ze in de rest van Nederland ook dik huisgehouden en een aantal grote festivals aangedaan zoals Awakenings Festival (12 keer!), Decibel Outdoor en Defqon.1. Op 3 september staan ze in Simplon waar ze de nacht afsluiten met een anderhalf uur durende set waar Groningen al jaren op wacht!

Sheefit
Sheefit is het hardtechno project van de Braziliaanse DJ Gab. In de afgelopen tien jaar heeft ze op allerlei manieren geëxperimenteerd met techno en hardtechno. Ze ging naast haar solocarrière tot een breed spectrum van b2b collabs, waaronder met Fernanda Martins. Haar meeste releases komen uit onder Kne’Deep, Cannibal Society, AudioCode en ze staat binnenkort ook op Decibel Outdoor.

Mike Drama
Als eigenaar van Cannibal Society Records en host van de Mental Torment Nights heeft Mike Drama zijn sporen in de vele jaren van zijn carrière ruimschoots verdiend. Hardtechno met altijd veel variatie en de benodigde dosis ballen. Mike heeft recentelijk net als PETDuo weer op Awakenings gestaan, maar ook Decibel en Defqon 1. zijn voor Mike geen vreemd terrein.

Hyper
Gerard Krom aka Hyper is de man achter de Hard Eduction avonden in Panama Amsterdam. Hij staat ook geregeld op meer ’techno’ geörienteerde feesten, maar hardtechno is altijd zijn passie en basis geweest en hij zal de opmaat naar Sheefit deze avond in stijl vormen.

Stefan de Koning
Lokale support als opener van deze avond is Stefan de Koning, producer en DJ uit Assen. Hij beweegt zich in een breed technosegment qua producties, podcasts en sets, maar deze avond laat hij zich van zijn hardtechno-kant horen.