CircleSonic - Simplon

CircleSonic

Fons Jörgen + Robin IJzerman + Ten Years Today & more

Za 16 Januari 2016
Waar: Kleine zaal Open: 19:30 - 23:00 uur Aanvang: 20:00 uur Gratis Genre: Pop
gratis
Links

Ook in 2016 organiseert Stichting Groninger Songwriter Circle (GSC) weer CircleSonic. Op zaterdag 16 januari vult Simplon zich met vijf hele fijne acts. Helemaal gratis! Deze editie organiseert de GSC CircleSonic samen met Simplon UP, een goed begin van een vruchtbare samenwerking dus. Deze avond kun je de muziek verwachten van de volgende acts:

Fons Jörgen
Hij is voornamelijk bekend als de frontman van A Liquid Landscape. Maar ook solo is het heerlijk luisteren naar deze verrassende zanger en gitarist. De muziek van Fons Jörgen is om bij weg te dromen.

Martijn van der Zande
Singer-songwriter Martijn van der Zande is zo’n artiest waar je gelijk fan van wordt. Zijn toegankelijke, maar toch verrassende nummers, vertellen je zijn verhalen over wat hem zoal bezighoudt.

Robin IJzerman
Haar muziek kenmerkt zich door Robin haar frisse geluid en mooie zangpartijen. Het zijn liedjes die je verrassen, en tegelijkertijd je snel bijblijven. Over verloren liefdes, gênante avonden, en helden. Heerlijk!

Ten Years Today
Een níet singer-songwriter op een singer-songwriterfestival. Dat kan alleen bij CircleSonic! Ten Years Today is een jonge rock’n roll formatie die normaal een heel stuk steviger speelt. Maar speciaal voor CircleSonic spelen ze een semi-akoestische set. Gaaf!

The New Poor
Dit mooie duo maakt de line-up voor CircleSonic compleet. Met mooie liedjes, goede teksten, en fantastische samenzang, brengen Abel en Liza van The New Poor je even naar een andere wereld. Dat wordt genieten!