CHRISTOPHER404 + BRAZ - Simplon

Simplon UP:
CHRISTOPHER404 + BRAZ

Do 6 April 2023
Waar: Bovenzaal Open: 20:30 uur Aanvang: 21:00 uur Ticket: €3,- Genre: Electronic
Koop tickets
Links

Wat is er op 6 april? De verjaardag van Patrick Hernandez natuurlijk! Daarnaast zijn wij van Simplon UP op 6 april natuurlijk helemaal born to be alive voor deze twee topacts: christopher404 en Braz!

christopher404 is het artistieke destillaat van artiest, multi-instrumentalist en producer Christopher Jordan. Op zijn zolderstudio heeft hij zijn eigen belevingswereld op impressionistische wijze vertaald in dromerige songs die koorddansen boven hopeloze romantiek en stoïcijnse nuchterheid. Intimiteit en afstand. Verbeelding en realiteit. De eerste stappen naar buiten van christopher404 zijn gezet op Eurosonic Noorderslag 2022. Nu nodigt hij jou uit om naar binnen te gaan. Binnen in een bubbel vol gitaren en synthesizers in een zee van galm waarop persoonlijke maar zeer herkenbare verhalen ronddobberen. In een wereld die vaak veel te snel beweegt, is het tijd om even stil te staan bij jouw eigen belevingswereld en herinneringen. Dus luister, keer je ogen naar binnen en kom mee. Luistertip: “Helvetica” op Spotify.

De tweede act van de avond is Braz. Deze uit Brabant afkomstige creatieve duizendpoot kent veel diversiteit en heeft affiniteit met de skate-culture. Zijn binnenwereld wordt vertaalt in kunst dat klink als een mengsel van eerlijke, obscure en jeugdige muziek wat varieert van loeihard naar zijdezacht. Doordrenkt met rap-, punkrock-, r&b-, indie- en popinvloeden, probeert hij ons te geven waar hij zelf zo warm van wordt. Braz begon de aandacht te trekken toen hij bijna de hele rapscene imiteerde tijdens de Braz-sessies. Hierdoor werkte hij mee aan projecten van onder andere Fresku en Teemong. Hoe dit klinkt? Luister bijvoorbeeld eens naar het bijna 3 miljoen keer beluisterde “testosteronbommen” op Spotify.