Che Sudaka - Simplon

Che Sudaka

Zo 11 Maart 2018
Waar: Grote zaal Open: 20:00 - 22:30 uur Aanvang: 21:00 uur Ticket: €15,- Deur: €15,- Genre: Wereldmuziek
Voorverkoopinfo: Prijzen incl. servicekosten
Links

Vandaag de dag staan ze wereldwijd bekend als één van de grondleggers van de ‘mestizo’ muziek: de in 2002 opgerichte Che Sudaka. De muziek van Che Sudaka bestaat uit een mix van cumbia, ska en punk. De twee Argentijnse broers brengen samen met hun twee Colombiaanse vrienden overal waar ze komen gegarandeerd feest met zich mee.

Met muzikale wortels in de Zuid-Amerikaanse cultuur staat hun handelsmerk bekend als een overweldigende energie waarbij ze het gehele publiek keer op keer aan het dansen krijgen. Tegelijkertijd is hun muziek als een soort wapen in een geweldloze strijd naar een zorgzame samenleving met liefde voor het samen feestvieren, samen dromen en samen leven.

In 2017 vieren ze hun 15-jarig bestaan en zullen ze na 3 jaar ook eindelijk weer met een nieuw album komen. Eerder werkte de band al samen met onder andere Manu Chao, die op het nieuwe album ook terug verwacht wordt. De zomer van 2017 staat in het teken van festivals voor de band en in maart 2018 nemen ze wat van hun zomerse energie mee naar Simplon!