Cazz Major (EP Release Show) - Simplon

Cazz Major (EP Release Show)

+ Roberto Tan

Za 25 Februari 2017
Waar: Kleine zaal Open: 20:00 - 23:00 uur Aanvang: 20:30 uur Ticket: €5,- Deur: €8,- Genre: Hiphop
uitverkocht
Links

Maak kennis met de ‘Fresh Prince’ van Hoogkerk, oftewel Cazz Major. De rapper/producer is hard bezig zijn plek te veroveren in de Nederlandse muziekindustrie. Na een propvol jaar is het nu tijd voor zijn eigen solowerk. In februari 2017 zal hij debuteren met zijn eerste EP ‘We Komen Eruit’ en viert hij de release in Simplon!

De vorige releases van Cazz Major lopen in de tonnen streams, hij trad meer dan 200 keer op met goede vrienden Kraantje Pappie en Puinhoop Kollektiv en is solo de meest opvallende naam geweest tijdens Grunnsonic 2016. Kort gezegd, de fundering is gelegd en Cazz is er klaar voor om zijn solo carrière officieel op gang te brengen. De EP ‘We Komen Eruit’ zal gaan over alle aspecten in zijn leven waarbij hij zich zelf klem wist te zetten of de mensen om hem heen in twijfel bracht. Maar Cazz weet zichzelf en hen te beloven; We komen eruit. Met de track ‘Millie Ofzo’ geeft hij officieel het startschot.

Support komt deze avond van Roberto Tan. Met een berg (live) ervaring op zak werkt hij al jaren aan zijn carrière. Waar de jonge Tan zich vaak liet beïnvloeden door zijn ideeën over hoe zijn muziek “moest” zijn is dat nu anders. Binnenkort komt zijn nieuwe EP uit waarop hij zich laat gaan in zijn eigen muziek. Geen kaders meer, alles op gevoel. De gloednieuwe single ‘Te Laat’ ft. Jan Dulles is daar een prachtig voorbeeld van.