Cassia - Simplon

Cassia

+ Muylike

Vr 16 September 2022
Waar: Bovenzaal Open: 20:00 uur Aanvang: 20:30 uur Ticket: €15,- Genre: Indie / Pop
Koop tickets
Links

Met hun tropical sound, warme stem en relaxte vibe neemt Cassia je mee in hun vrolijke ritmes. Deze Britse band staat bekend om hun feel-good songs waar wordt gedaan aan diepe zelfreflectie en waarbij zij hun emoties volledig in de hand nemen. Met een mix van indie pop en afrobeats zijn hun nummers dansbaar en energiek.

Hun debuutalbum Replica (2019) zorgde ervoor dat zij main-stage festivalfavorieten waren in eigen land. Na twee lange jaren van afwezigheid, legde de video voor de nieuwe single ‘Similar’ de pure vreugde vast van hun terugkeer op het podium. Ze stopten met zich zorgen maken over hoe een nummer moest klinken, waarna zij gingen genieten en er voor hen een hele nieuwe wereld ontstond. Deze openbaring wordt gevoed door ‘Why You Lacking Energy?’, het levendige tweede album van Cassia. De nummers hierop geven het gevoel van leven in het moment, maar ook gevangen zijn in gedachten over het verleden en angsten voor de toekomst. Het zijn songs die angsten omzetten in brandstof, zowel voor de band als voor hun fans!

Support is er deze avond van 3voor12 Popronde talent Muylike (moeilijk), een project van de Utrechtse songwriter en producer Stijn Post. Hij schrijft blijgeestige, zonnige indiepop liedjes, aangevuld door levendige koortjes en weelderige gitaarlijnen. Zijn debuutalbum ‘The Wait Is Over’ is aanstaande, maar eerst is er daar een liveshow waarbij Post wordt bijgestaan door een vijfkoppige liveband.