Call It Off - Simplon

Call It Off

+ Bottles Of Love

Za 18 November 2017
Waar: Kleine zaal Open: 20:00 - 23:30 uur Aanvang: 21:00 uur Ticket: €10,- Deur: €10,- Genre: Pop / Punk
Voorverkoopinfo: Prijzen incl. servicekosten
Koop tickets
Links

De in Eindhoven geboren band Call It Off is sinds de release van hun eerste single ‘Do It All Again’ in 2013 niet meer weg te denken uit de Nederlandse poppunk scene. Niet alleen zijn ze razend populair in eigen land, ook tourde de band onlangs door Europa en China. Dit najaar staat een verse headline tour door Nederland gepland, waarbij ze op 18 november bij ons langskomen.

Na het uitbrengen van twee EP’s deed Call It Off talloze shows op verschillende festivals, waaronder Paaspop en Groezrock. Tegelijkertijd waren ze ook nog de supportact voor grote poppunk bands als New Found Glory, The Story So Far, The Wonder Years en Panic! At The Disco. Na al deze successen verscheen afgelopen januari het eerste volledige album van de band, gelijknamig aan de single ‘Abandoned’. Het album bevat de succesvolle singles ‘Scream Your Heart’ en ‘Witness’. Sinds de release van de plaat zijn ze een populaire gast op tv en radio en is de band onlangs begonnen aan een uitgebreide festivaltour door Nederland. Met al deze ervaringen op zak belooft dat veel goeds voor de shows in het najaar!

Springerige, catchy feelgood pop en eighties met een punky randje. Dan hebben we het over Bottles Of Love, de support van de avond! Ruim een halfuur niet meer nadenken, maar gewoon feesten en dansen. De muziek is een mix van bands als Alphabeat, The Killers en Fall Out Boy. Inmiddels heeft de band al 3 singles en een debuutalbum ‘Hush’ uitgebracht. Op het debuutalbum zijn onder andere de muzikanten André Kemp (Waylon, Kraak & Smaak, Kane) en Bas van Wageningen (DI-RECT). Voor muziekliefhebbers van zowel 3FM als van Lowlands een absolute must see!