Burgerkill + Deadsquad + Insanity - Simplon

Burgerkill + Deadsquad + Insanity

Do 25 Oktober 2018
Waar: Grote zaal Open: 19:00 - 23:59 uur Aanvang: 19:45 uur Ticket: €16,- Deur: €16,- Genre: Metal
Voorverkoopinfo: Prijzen incl. €1,- servicekosten
Koop tickets
Links

Maak je klaar voor een brute avond waarbij drie metal giganten uit Indonesië gruwelijke acts zullen neerzetten!

De band Burgerkill heeft sinds 1995 een prominente invloed in de Indonesische underground metal scene. Deze dynamische compositie bestaat uit erg getalenteerde muzikanten, naast hun band hebben ze o.a. ook film soundtracks gecomponeerd en zelfs autobiografische boeken geschreven. Ze maken beestachtige nummers met een mix van metalcore, death metal en trash. Met compacte, verassende en hakkende riffs, onverwachte shredding momenten en snel en vakkundig drumwerk is het zeker de moeite waard om Burgerkills act bij te wonen.

Verwacht bij de death metal groep Deadsquad een fusie van agressiviteit en complex technische intensiteit in brute harmonie. Deze supergroep wordt gezien als één van de “Big Four” metal bands in Indonesië. Deadsquad staat bekend om hun specifieke muziek stijl dat verschilt van andere bands in het genre. Dit komt voornamelijk doordat ze complexe en technische song structuren hebben waar een erg snel tempo en elementen van death metal, trash metal, progressive metal, hardcore punk en zelf jazz aan hun muziek toevoegen. Deze rijke elementen en hun extreme stijl stopt de groep in de technische death- en progressief metal genre. Ze zullen met geen twijfel nog een lange tijd in de scene regeren!

Insanity is opgericht in 1992 en staat officieel bekend als grindcore band. Door hun gedurfde sound spreekt deze band echter zeker een breder publiek aan, dat bijvoorbeeld de grotere bands zoals Rompepop of zelfs Napalm Death beluisterd. Insanity is sinds de jaren ’90 één van de belangrijkste pioniers in de extreme muziek scene in hun thuisland West-Java, Indonesië.